Cseheket vert az Újpest először 2017-ben

Harmadik és utolsó ciprusi edzőmeccsüket már megnyerték a lilák.
Dudás Gábor 2017. február 2., csütörtök 14:55
Harmadik és utolsó ciprusi edzőmeccsüket már megnyerték a lilák.
Szerző: Dudás Gábor 2017. február 2., csütörtök 14:55

A cseh bajnokság és az NB I 6. helyezettje játszott egymással csütörtökön, Cipruson, a Teplice és az Újpest találkozóját végül a magyar csapat nyerte 1-0-ra.

 

A IV. kerületiek utolsó edzőmeccse a szigetországban sokáig igen kiegyenlített volt: a Teplice birtokolta picit többet a labdát, de a kapu elé az Újpest ért oda többet. Az első komolyabb helyzet azonban a cseheké volt, Alois Hycka lövését védte bravúrral Kovács a 2. percben.

Az Újpest pontrúgásai és beadásai jelentettek leginkább veszélyt a Teplice kapujánál, de gól végül nem született a szünet előtt.

Andric két helyzete jelezte a fordulás után, hogy a lilák szeretnének győzelemmel búcsúzni Ciprustól, hogy aztán a csehek a 68. percben közel kerüljenek a vezetéshez, ám Kálnoki Kis kifejelte a labdát Hycka bólintását követően. A védő aztán a másik kapunál is felbukkant és eldöntötte a találkozót, a 74. percben, egy szögletet követően volt eredményes a bekk.

Újpest – Teplice 1-0 (Kálnoki Kis 74.)

Újpest: Kovács (Banai, 86.) – Balázs B. (Szűcs K., 73.),  Kálnoki Kis, Mohl, Balogh B. (Nagy G., 90.) – Sankovic (Hazard, 87.), Pávkovics, Bardhi (Cseke, 42.) -  Andric (Gere, 91.), Perovic (Lázok, 66.), Diarra (Windecker, 61.)

Ő lehet az Újpest első nyári igazolása, komoly érkezők a Lokinál - friss hazai átigazolási hírek

Tedd okostelefonod főképernyőjére a csakfoci.hu-t - kattints ide!

 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz