Címerügy: Újabb UTE-közlemény – fontos dolgot hiányolnak az Újpest FC válaszleveléből

A hivatalos fórumain is közzétette újabb közleményét az Újpest Torna Egylet, amely ezúttal hiányolja Berta Csaba ügyvezető igazgató válaszleveléből, hogy elfogadják-e a tárgyalási ajánlatot.
Nyikes Zoltán 2019. július 30., kedd 12:50
A hivatalos fórumain is közzétette újabb közleményét az Újpest Torna Egylet, amely ezúttal hiányolja Berta Csaba ügyvezető igazgató válaszleveléből, hogy elfogadják-e a tárgyalási ajánlatot.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 30., kedd 12:50

Múlt hét pénteken beszámoltunk arról, hogy komoly fordulat következett be az Újpesti Torna Egylet és az Újpest FC között fennálló címerüggyel kapcsolatban, miután az UTE közleményben jelezte, hogy öt évre ingyenesen lemond a címerrel kapcsolatos használati, értékesítési és hasznosítási jogokról a klub javára.

Az UTE kedd délben újabb közleményt tett közzé a hivatalos oldalán, melyben jelezte, hogy kézhez kapták a Berta Csaba ügyvezető igazgató válaszlevelét, ám abban nem esik szó arról, hogy elfogadják-e az UTE tárgyalási ajánlatát, így továbbra is várják a mielőbbi pozitív választ a címerrel kapcsolatban, hogy a részletek kidolgozása megkezdhető legyen, és a labdarúgócsapat a hagyományos címerrel futhasson ki a pályára az új szezonban.

Íme az UTE közleménye változtatás nélkül:

"Tisztelt Berta Csaba Úr!

Kézhez kaptam a 2019. július 26-án kelt válaszlevelét, melyben megköszöni az Újpesti Torna Egylet konstruktív hozzáállást. Levelében örömének adott hangot, az UTE pozitív döntésével kapcsoltban.

Levelében azonban nem esik szó arról, hogy elfogadják-e az UTE tárgyalási ajánlatát, mely szerint az Újpesti Torna Egylet a „CÍMERREL KAPCSOLATOS HASZNÁLATI, ÉRTÉKESÍTÉSI, ÉS HASZNOSÍTÁSI JOGOKRÓL 5 ÉVRE LEMOND AZ ÚJPEST 1885 KFT JAVÁRA.”

Az UTE hangsúlyozni kívánja, hogy a 18 szakosztálya a tradíció mindenkori tiszteletben tartásával a hagyományos címert használta, használja, és használni is fogja, a címerjogok átadása kizárólag a mindenki által ismert és elfogadott labdarúgás címerére vonatkozik, amit a labdarúgó klub eddig is jogosult volt szerződés szerint használni. (csatolt kép)

Az újpesti szurkolói közösségek, valamint az Újpesti Torna Egylet tisztelettel várja a Labdarúgó Club mielőbbi pozitív válaszát a címerrel kapcsolatban, hogy a részletek kidolgozása megkezdhető legyen, és hogy a labdarúgó csapat a hagyományos címerrel futhasson ki a pályára az új szezonban.

Az UTE jelen levelet (mint az előző leveleket) a nyilvánosság és az átláthatóság jegyében, közzé teszi hivatalos fórumain.

Budapest, 2019. július 30

Újpesti Torna Egylet"

Neked ajánljuk
Átigazolások
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Tovább az összes átigazoláshoz