Címerügy: Megbeszélést folytatott az UTE és az Újpest FC – ezt a közleményt adták ki

Megbeszélést folytatott a pénteki nap folyamán a régi címer visszaállítása érdekében az UTE és az Újpest FC, amiről utóbbi klub egy rövid közleményben számolt be.
Nyikes Zoltán 2019. július 12., péntek 14:24
Megbeszélést folytatott a pénteki nap folyamán a régi címer visszaállítása érdekében az UTE és az Újpest FC, amiről utóbbi klub egy rövid közleményben számolt be.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 12., péntek 14:24

Mint ismert, az Újpesti Torna Egylet (UTE) képviselői június elején az MTI-hez eljuttatott közleményükben tiltakoztak a Kúria döntésével szemben, melynek értelmében az Újpest FC által megváltoztatott címer használata jogszerűnek minősül.

Az UTE ezt követően tárgyalást kezdeményezett az Újpest 1885 Kft. tulajdonosával, Roderick Duchatelet-vel, a kapcsolatfelvétel után pedig az Újpest FC ügyvezetője, Berta Csaba június 26-i keltezésű levelében tudatta, hogy július 12-én 10 órától hajlandó tárgyalóasztalhoz ülni,

A találkozó megtörtént, amiről az Újpest FC  az alábbi közleményében számolt be a hivatalos oldalán.

"A régi címer visszaállítása érdekében az UTE és az Újpest FC megbeszélést folytatott. Az Újpest FC 7 pontból álló feltételrendszert adott át az Újpesti Torna Egylet részére. A feltételek olyan súlyúak, amelyek alapvetően meghatározzák az egyesület működését. Túlnyomó többségük elnökségi, illetve közgyűlési döntést igényel, ezért a felek között újabb megbeszélések szükségesek" – szól a közlemény teljes szövege.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Fortune Bassey
Cseh sajtóhírek szerint norvég vagy georgiai csapatba kerülhet Fortune Bassey, a Ferencváros 24 éves támadója.
Debreceni VSC
Szécsi Márk
Az NB I-ben szereplő Debreceni VSC 2025-ig meghosszabbította Szécsi Márk szerződését.
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz