BL-csapatok vinnék az Újpest támadóját - rekordösszeget kérnek érte

Horvát lapértesülések szerint 6 millió euróról indul az alku a válogatott játékosért, ilyen drágán senkit nem adtak még el az NB I-ből.
Dudás Gábor 2017. május 18., csütörtök 8:18
Horvát lapértesülések szerint 6 millió euróról indul az alku a válogatott játékosért, ilyen drágán senkit nem adtak még el az NB I-ből.
Szerző: Dudás Gábor 2017. május 18., csütörtök 8:18

Horvát lapinformációk szerint az ukrán Sahtar Donyeck és a horvát Dinamo Zagreb is élénken érdeklődik az Újpest macedón válogatott támadója, Enis Bardhi iránt. A lilák egyelőre szerényebb idénye ellenére a fiatal futballista jól teljesít az NB I-ben, két fordulóval a szezon vége előtt 11 találattal – holtversenyben – a harmadik a magyar góllövőlistán a légiós.

Eredményességére az ukrán bajnok és a horvát bajnokságban második helyen álló Dinamo is felfigyelt, azaz két, a Bajnokok Ligájában is rendszeresen szereplő gárda – az ősszel a horvátok voltak ott a csoportkörben – is kiszemelte magának a 21 éves játékost. Akit az egyik holland lap kiemelt a napokban, mint az egyik legtehetségesebb, Kelet-Európában játszó futballistát, aki nyáron nívósabb bajnokságba szerződhet. 

A sportarena.hr cikke szerint a 2020-ig élő szerződéssel bíró Bardhiért magyar rekordösszeget jelentő 6 millió eurót(!) is elkérhet az Újpest, de a kérők azon dolgoznak, hogy csökkentsék az összeget. A lap is megjegyzi, hogy a kért összeg kissé irreális, de a 27 meccsen 11 gólig és 6 gólpasszig jutó futballistát összességében picit magasabb árért cserébe is megérné megszereznie bármelyik érdeklődőnek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Sallai Roland
Édesapja elmondása szerint Olaszországba kerülhet a nyáron a Freiburg magyar válogatott támadója.
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz