Az újpesti kapus Obinna távozása után az Instagramon szólalkozott össze pár szurkolóval

Nem hagyta szó nélkül a negatív szurkolói kommenteket az Újpest szerb játékosa.
Nyikes Zoltán 2020. szeptember 18., péntek 13:17
Nem hagyta szó nélkül a negatív szurkolói kommenteket az Újpest szerb játékosa.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. szeptember 18., péntek 13:17

Csütörtökön vált hivatalossá, amit honlapunk korábban elsőként jelzett: három év után távozott Újpestről a 23 éves nigériai szélső, Obinna Nwobodo, aki a török első osztályú Göztepéhez írt alá. A bejelentést követően a lila-fehérek szerb kapusa, Filip Pajovic az egyik legismertebb közösségi oldalon köszönt el korábbi társától, majd ezt követően nem várt kommentlavina vette kezdetét.

“Sok szerencsét, Obi! Minden jót, de ne próbálkozz lövésekkel 40 méterről, mert visszaküldenek Újpestre!” - írta viccesen Pajovic, aki aligha sejtette, hogy ennél a posztnál kisebb vita alakul majd ki közte és néhány szurkoló között.

A kommentcunamit a “Te is mehetnél utána, Onovo és Brankoval együtt” hozzászólás indította el (Vincent Onovo és Branko Pauljevic - a szerk.), Pajovic pedig nem hagyta annyiban a kritikát, és játékosoktól egyáltalán nem megszokott módon beleállt a vitába.

“A kupagyőzelmet mindenki nagyon gyorsan elfelejti. Akik írtak most, holnap egy jó meccs után megint fog írni, hogy “Bravo, Pajo”. A szerb kapus végül egy “Az a baj, hogy ilyen szurkolók vannak Újpesten” kommenttel kiszállt a vitából, ám néhány szurkoló még egy darabig hangot adott elégedetlenségének Obinna közösségi oldalán.

Mint ismert, a negyedik kerületi klub három forduló óta nyeretlen az élvonalban, a legutóbbi két meccsén pedig két vereséget szenvedett a Puskás Akadémia és a Kisvárda ellen.

Olvastad már?
Újpest: Ezt a három játékost igazolhatják le
A csakfoci.hu információi szerint Nemanja Antonov, Mauro Cerqueira és Georgius Koutroumpis is Újpesten folytathatja pályafutását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
Tovább az összes átigazoláshoz