Amerikába és az NB I-be is vinnék az Újpest újabb távozóját

A csakfoci.hu információi szerint Gundel-Takács Bence, az Újpest 21 éves kapusa az Egyesült Államokban is felhívta magára a figyelmet, de valószínűbb, hogy itthon, másik NB I-es csapatnál folytatja pályafutását. 
Dudás Gábor 2019. augusztus 16., péntek 9:07
A csakfoci.hu információi szerint Gundel-Takács Bence, az Újpest 21 éves kapusa az Egyesült Államokban is felhívta magára a figyelmet, de valószínűbb, hogy itthon, másik NB I-es csapatnál folytatja pályafutását. 
Szerző: Dudás Gábor 2019. augusztus 16., péntek 9:07

Gundel-Takács Bence a jelenlegi harmadik számú kapus Újpesten, bár 2018 tavaszán - Filip Pajovic kiesésekor, néhány mérkőzés erejéig - kezdőként is számoltak vele a lilák. Az előző idényben viszont csak egyszer lépett pályára az élvonalban a 21 éves hálóőr, aki a csakfoci.hu értesülései szerint klubot vált hamarosan.

Úgy tudjuk, hogy erre az észak-amerikai profi ligában (MLS) szereplő és már három magyar játékost (Németh Krisztián, Baráth Botond, Sallói Dániel) is foglalkoztató Sporting Kansas City-nél is lehetősége nyílhatott volna, járt is az Egyesült Államokban a fiatal kapus, de valószínűbb, hogy itthon folytatja pályafutását.

Értesüléseink szerint Gundel-Takács mindenképpen távozik még a nyáron és valószínűleg egy másik NB I-es klubnál folytatja pályafutását.

Egy korábbi interjúnk a fiatal hálóőrrel:

Olvastad már?
Újpest: “Semmi pénzért nem cserélném el, hogy itt lehetek” - interjú az NB I-ben berobbant 20 éves kapussal
Sokáig az "ismert tévés fia" volt, mostanra viszont már az NB I-ben is felfigyelhettek bravúrjaira: Gundel-Takács Bence, az Újpest mindössze 20 éves kapusa a múlt hétvégén az élvonal legjobb kapusteljesítményét nyújtotta és kupagyőztesnek is mondhatja már magát. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz