Fotó: www.facebook.com/fradi.hu

Derbi: "A félelem hajthatja előre az Újpestet" – ilyen meccsre számít a Fradi válogatottja

A Ferencváros középpályása, Sigér Dávid szerint amiben változhatnak az újpesti játékosok, hogy talán az eddigieknél is agresszívabbak lesznek.
Nyikes Zoltán 2020. május 26., kedd 11:13
Fotó: www.facebook.com/fradi.hu
A Ferencváros középpályása, Sigér Dávid szerint amiben változhatnak az újpesti játékosok, hogy talán az eddigieknél is agresszívabbak lesznek.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. május 26., kedd 11:13

A DVSC elleni szombati találkozón két gólt szerző Fradi-középpályás, Sigér Dávid a Góóól!2 online különkiadásában már az Újpest elleni szerdai mérkőzésről is nyilatkozott.

– Nem hiszem, hogy az Újpest, vagy éppen a többi együttes nagy stílusváltáson ment volna keresztül a szünetben, nem történt edzőváltás sem – kezdte a Ferencváros magyar válogatott játékosa. – Hasonló szituációban lesz az Újpest, mint a Loki, számukra is egy pluszmérkőzés ez, amikor a többi csapat nem játszik, és most lehetne valamit csiszolgatni a tabellán elfoglalt helyezésen. De ugyanez a helyzet nálunk is, nekünk is lehetne növelni az előnyt, mindenkinek megvannak a saját céljai. Biztos vagyok benne, hogy oda fogják rakni magukat. Tudjuk, hogy az Újpest nagyon jól szokott presszingelni, nagyon szeretnek labdát birtokolni és nagyon jó labdakihozatalokat mutatnak be.

Sigért emlékeztették, hogy az Újpest nem várja könnyű helyzetben ezt a találkozót, hiszen Nebojsa Vignjevics vezetőedző csapata a kilencedik helyen áll, egy pontra a kiesőzónától.

– Másabb az, amikor a 4.-5. helyen áll egy csapat és bevállal extra passzokat is hátul, nem mindegy, milyen hidegvérrel játszol, de nem tudom, mennyire nyomhatja rá a bélyegét az Újpest játékára a jelenlegi pozíciójuk. Nagyszerű sportemberek játszanak ott is, a helyén fogják tudni kezelni és tudják biztosan azt, hogy ha emiatt megváltozik a játékuk, akkor az még nagyobb veszélyt rejthet rájuk nézve.

Arra számítok, hogy játékban ugyanazt az Újpestet fogjuk kapni, amit szoktunk, esetleg amiben változhatnak, hogy talán az eddigieknél is agresszívabbak lehetnek a játékosok.

Voltam már én is ilyen helyzetben, ez egy olyan szituáció, amikor átmegy az egész egy olyan érzésbe, mintha már a félelem hajtana előre, mindent megteszel és minden erődet mozgósítod, hogy ez a rossz ne történjen meg. Nem feltétlenül okoz ez görcsösséget, plusz erőt is adhat. Nagyon oda kell figyelnünk, hogy ha eredményt akarunk elérni. Nem akarok még azon gondolkodni, hogy mi lesz, ha ott is begyűjtjük a három pontot, ez az én fejemben még nagyon távoli. Most még csak azon gondolkodom, hogy miben kell előre lépnünk, hogy az edzésen a hibákat kielemezzük,  és nagyon alázatosan kell hozzáállnunk a meccshez – zárta az interjút a Fradi játékosa.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz