Toldi: "A játékosok felszabadultak azután, hogy két gólt szereztünk"; Csertői: "Két perc alatt eldőlt a sorsunk" - edzői értékelések

Így látták a szakvezetők az OTP Bank Liga 6. fordulójának nyitómérkőzését. Edzői értékelések.
Csakfoci Admin 2021. szeptember 11., szombat 9:41
Így látták a szakvezetők az OTP Bank Liga 6. fordulójának nyitómérkőzését. Edzői értékelések.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. szeptember 11., szombat 9:41

Mint ismert, az első félidő alapján sokkal közelebb állt a vezetés megszerzéséhez a Gyirmót, a szünet után azonban nagyot fordult a világ és a DVSC kiütéses, 5-0-s győzelmet aratott az NB I 6. fordulójának nyitómeccsén, péntek este. A mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Toldi Gábor (DVSC): - Elsősorban a győzelmünk értékét növeli, hogy egy kulturáltan játszó Gyirmótot sikerült ma - véleményem szerint megérdemelten - legyőznünk. Az első félidőben akadozott a gépezet, nem úgy kezdtük, ahogy elterveztük. A második félidőben már az igazi Lokit láthattuk. Tudtuk eddig is, a támadójátékunk igen hatékony, hiszen a gólok száma is ezt mutatja. Szebbnél szebb találatokat sikerült szereznünk, még örömtelibb számomra, hogy ezt a mérkőzést hátul sikerült lehoznunk nullára. Ez rendkívül fontos a csapat szempontjából. A játékosok is felszabadultak azután, hogy sikerült pillanatokon belül a második félidőben két gólt szerezünk, ez kellő önbizalmat adott ahhoz, hogy a későbbiekben is eredményes játékot tudjunk nyújtani.

Csertői Aurél (Gyirmót): - Nagyon nehéz egy ilyen 5-0 után értékelni, ráadásul úgy, hogy az első félidőben jól játszottunk. Úgy tűnt, mintha bennragadtunk volna az öltözőben. Két perc alatt eldőlt a sorsunk, utána már csak futottunk az eredmény után. Az ellenfél fölénk kerekedett és a végén megérdemelten, simán megnyerte a mérkőzést. Én is meglepődtem a második félidőben mutatott játékkal. Benne voltak a hibák, pontrúgásból gólt kaptunk, elment a labda a védő lábai között, ami megfogta a csapatot. Nem tudtuk azt a játékot játszani, amit szerettünk volna. Könnyebben tudott futballozni és kihasználta a megingásainkat az ellenfél.

Olvastad már?
Totális összeomlás a szünet után, története legsúlyosabb NB I-es vereségét szenvedte el a Gyirmót
Az első félidő alapján sokkal közelebb állt a vezetés megszerzéséhez a Gyirmót, a szünet után azonban nagyot fordult a világ és hazai kiütés lett a vége.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz