Fotó: www.facebook.com/fradi.hu/

Sajtóhír: Rebrov megegyezett a 19-szeres bajnokcsapattal - állítják, jelezte távozási szándékát

A Türkiye Gazetesi szinte biztosra veszi a Fradi-edző érkezését a Fenerbahcéhoz, honlapunk azonban úgy tudja, Rebrov egyelőre a zöld-fehéreknél tervezi a jövőjét.
Nyikes Zoltán 2020. június 9., kedd 14:12
Fotó: www.facebook.com/fradi.hu/
A Türkiye Gazetesi szinte biztosra veszi a Fradi-edző érkezését a Fenerbahcéhoz, honlapunk azonban úgy tudja, Rebrov egyelőre a zöld-fehéreknél tervezi a jövőjét.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. június 9., kedd 14:12

Ismét témát szolgáltat a török sportsajtóban a Ferencváros vezetőedzője, Szergej Rebrov, akit már hetekkel ezelőtt is szóba hoztak a Fenerbahcéval. A 19-szeres bajnokcsapattól március elején távozott Ersun Yanal vezetőedző, azóta pedig megbízott edzőként Zeki Murat Göle irányítja az együttest.

A Türkiye Gazetesi a legfrissebb cikkében olyan konkrét állításokat tesz, hogy már el is dőlt az, hogy a következő szezont Szergej Rebrovval kezdi meg a Fenerbahce, miután az ukrán tréner mindenben megegyezett a török klub vezetésével. A lap hozzáteszi, Rebrov ezt a döntését már közölte is a Ferencváros klubvezetésével, továbbá a zöld-fehérek vezetőedzője már folyamatos kapcsolatban áll a Fener szakmai stábjából Mehmet Aurélióval, aki már megkezdte az új szezon terveinek kialakítását.

A török sportlap megkereste a Fradi-edző menedzserét, Varga Sándort is, aki elismerte a Fenerbahce érdeklődését, és azt is elárulta, hogy Ali Koc elnök telefonon már többször is beszélt Rebrovval, de a távozásról konkrétan nem beszélt.

csakfoci.hu információja szerint egyébként Rebrov a napokban egyeztetett a Ferencváros vezetőivel a jövőről, de nem a sajátjáról, hanem a csapatot érintő kérdésekről, így a lehetséges konkrét erősítésekről is. Úgy tudjuk, ezeken a megbeszéléseken Rebrov nem jelezte távozási szándékát, így a török lapban foglaltakat még nem érdemes véglegesnek tekinteni.

FRISS: Hivatalos ferencvárosi reakcióként is értelmezhető az a Helyreigazítási kérelem, amit például a Nemzeti Sportnak kellett közölnie ez ügyben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz