Fotó: www.facebook.com/fradi.hu

Rebrov: "Mindenki tudja, hogy mi a tétje az összecsapásnak", ezzel kompenzálná a Fradi erejét a Honvéd – edzői várakozások

A ZTE trénere megerősítette, hogy a csapattal tart a magyar válogatott védő, akit legutóbb egy összefejelés után kellett lecserélni agyrázkódás gyanúja miatt. Bódog úgy látja, sok erénye van a Kisvárdának.
Nyikes Zoltán 2020. június 16., kedd 13:41
Fotó: www.facebook.com/fradi.hu
A ZTE trénere megerősítette, hogy a csapattal tart a magyar válogatott védő, akit legutóbb egy összefejelés után kellett lecserélni agyrázkódás gyanúja miatt. Bódog úgy látja, sok erénye van a Kisvárdának.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. június 16., kedd 13:41

Kisvárda–ZTE FC (19.00)

Bódog Tamás (Kisvárda): – A pontok számával lehet, hogy nem vagyunk elégedettek, de a mérkőzésekkel és a játékosokkal abszolút. Persze az ember mindig többet tervez, 9 pontot akartunk, nem lett annyi, de itt a következő hét, ahol játszunk kétszer, lehet újra pontokat gyűjteni és jobban fogunk gazdálkodni. Ennek a csapatnak sok erénye van, minden mérkőzésre úgy készültünk, hogy meg akartuk nyerni. Tisztában vagyunk a ZTE elleni meccs fontosságával, egy jó csapattal találkozunk, amely jó focit játszik. Bízom benne, hogy mi is jó futballt tudunk játszani és eredményesek leszünk itthon. A hangulat tökéletes, a játékosok jó állapotban vannak, remélem a meccsen be is bizonyítják, hogy frissebbek, mintha esetleg játszottak volna a Ferencváros ellen. (www.kisvardafc.hu)

Márton Gábor (ZTE): – Szerencsére nem mutatott ki semmit a vizsgálat Tamás Krisztiánnál, úgyhogy ő velünk tarthat. Az biztos viszont, hogy nem leszünk sokan hátul, de nincs mit tenni. Úgy alakulnak az eredmények, hogy minden meccsre igaz, hogy győzni kell. Keddi ellenfelünk az FTC elleni bajnokiján gyakorlatilag rápihent az ellenünk vívandó találkozóra. Nem könnyű most ez a helyzet, hiszen hat nap alatt lejátszunk három meccset, és utazunk ezeregyszáz kilométert. Erre kell megoldást találni, most ez a legfontosabb feladat. (www.zaol.hu)

Olvastad már?
NB I: Andó-Szabóval lehet bajnok a Fradi, Iványi kapta a kiesési rangadót – bíróküldés
Két mérkőzést rendeznek kedden a magyar élvonal 30. fordulójából.
Elolvasom

Budapest Honvéd FC–Ferencváros (21.05)

Pisont István (Honvéd): – A bajnokság legegységesebb, legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtó csapatával találkozunk. A Ferencváros nagyon jó játékosokból áll, és még a cserepadján is olyan labdarúgók ülnek, akik hozzá tudnak tenni a sikereikhez. Minden téren erős ellenféllel szemben lépünk pályára, nem véletlenül vezeti a tabellát és várományosa a bajnoki címnek. Ugyanakkor mi is nagyon jó passzban vagyunk, jó egyéni teljesítményeket tudunk felmutatni, a csapatjátékunk is sokat lépett előre. Ezekben mind bízhatunk, ezekkel talán tudjuk kompenzálni a Fradi erejét. Szeretnénk a saját játékunkra koncentrálni, hiszen egy nagyon erős egység a miénk. Abszolút háromesélyes a találkozó, ami presztízsmeccs is ugyanakkor, hiszen a Honvéd és a Fradi párharca mindig izgalmas összecsapást ígér. Mindkét csapat számára óriási jelentőséggel bír ez a mérkőzés, nekünk a dobogó felé való irányt, a Fradinak a bajnoki cím megszerzését jelentené a győzelem. Az utóbbi fordulókban lehetett látni, hogy a Fradi szinte a semmiből is képes gólt szerezni, erre nagyon kell figyelnünk. Azt gondolom, mindkét csapat előtt adódik majd helyzet, amelyik fél jobban kihasználja ezeket, amelyik jobban koncentrál majd, fegyelmezettebb lesz, az teheti zsebre a három pontot. (www.honvedfc.hu)

Szergej Rebrov (FTC): – Mindig nehéz a Budapest Honvéd ellen játszani, különösen idegenben. A Honvéd a legutóbbi néhány mérkőzésen szerzett pár pontot, ezáltal magabiztosságra tett szert. Tudjuk, hogy már csak egy jó meccsre és néhány nagyon fontos pontra van szükségünk a célunk eléréséhez, ezért a keddi egy rendkívül fontos mérkőzés lesz számunkra, koncentrálnunk kell. Felkészültünk az újabb mérkőzésre, a csapatból mindenki tudja, hogy mi a tétje a keddi összecsapásnak. (www.fradi.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz