A bajnoki cím a Puskás Akadémia célja: "Felkapaszkodni az első helyre könnyebb, mint ott is maradni"

A 2022-es évet remek formában kezdő holland középpályás, Yoell van Nieff szerint a Puskás Akadémia célja az, hogy a bajnokság végéig ott maradjon az élen.
Dudás Gábor 2022. február 10., csütörtök 15:03
A 2022-es évet remek formában kezdő holland középpályás, Yoell van Nieff szerint a Puskás Akadémia célja az, hogy a bajnokság végéig ott maradjon az élen.
Szerző: Dudás Gábor 2022. február 10., csütörtök 15:03

A holland Yoell van Nieff az egyik legjobban teljesítő játékos volt az OTP Bank Ligában éllovas Puskás Akadémia legutóbbi három meccsén – ezt Hornyák Zsolt vezetőedző is nyilvánosan elismerte.

Örülök, hogy ezt hallom, de úgy érzem, mindnyájan jó formában vagyunk, nagyon együtt van a csapat. Nagyszerűen érzem magam mind a pályán, mind azon kívül, most minden nagyon jó, a legfőbb feladatunk, hogy ez így is maradjon.

Mindazonáltal felkapaszkodni az első helyre könnyebb, mint ott is maradni, most az célunk, hogy ez sikerüljön, és továbbra is ilyen remekül funkcionáljunk csapatként

- mondta a 28 éves védekező középpályás a pfla.hu-nak.

A felcsútiak kulcsjátékosa szerint személyesen neki is van még miben előrelépnie, mert még nincs csúcsformában.

- (...) Kétségtelen, hogy pozitív időszakomat élem. Az első évem szintén jól sikerült, de valóban jó kondícióban és jó passzban vagyok. De nem én lennék, ha nem törekednék többre, remélem, még tovább sikerül javulnom. Nem tudom, csúcsformában vagyok-e, de az biztos, hogy még elszántabban dolgozom a csapatért és a klubért. A mottóm: sose légy elégedett magaddal. (...) Fejlődni mindig lehet, például szeretnék még fontosabb játékos lenni. Még jobban szeretnék védekezni. Rendben, a három meccsből csak az egyiken, Mezőkövesden kaptunk gólt, de a beadás az én oldalamról jött. Úgy érzem mindhárom találkozón koncentrált voltam, de nem szeretem, ha gólt kapunk. Jobban szeretném segíteni a csapatot, például a támadásoknál a helyezkedésemen is lehetne még javítani. Nem mondom, hogy ez általában nem volt rendben az utóbbi időben, de a labdaszerzésből támadásba átmenetkor, a támadások indításánál még van mit csiszolnom a játékomon - tette hozzá a légiós, aki csapatával a hétvégén az MTK Budapestet fogadja majd a bajnokságban.

Olvastad már?
A magyar válogatott korábbi alapemberét igazolta le az Újpest: "Nagy terveim vannak"
Az 57-szeres válogatott Kádár Tamás a labdarúgó OTP Bank Ligában kiesőhelyen álló Újpest FC-hez szerződött csütörtökön.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz