Pintér már nem a Puskás Akadémia edzője - bejelentést tett a klub

Közös megegyezéssel távozik a Puskás Akadémia vezetőedzője, Pintér Attila és Szalai László, az akadémia utánpótlás szakmai igazgatója is.
Dudás Gábor 2018. június 4., hétfő 13:35
Közös megegyezéssel távozik a Puskás Akadémia vezetőedzője, Pintér Attila és Szalai László, az akadémia utánpótlás szakmai igazgatója is.
Szerző: Dudás Gábor 2018. június 4., hétfő 13:35

A Puskás Akadémia közleményben jelentette be a fontos személyi változást a Magyar Kupa-ezüstérmes, az NB I-ben pedig a 6. helyen végzett első csapatnál, Pintér Attila közös megegyezéssel távozik a kispadról. A szakember 2016 decemberében lett  a felcsúti gárda vezetőedzője, az előző idényben feljutást ünnepelhetett csapatával.

Az utánpótlásban is hivatalos lett egy távozó személye: ugyancsak közös megegyezéssel hagyja le az akadémiát a hazai edzőképzés korábbi vezetője, az eddig utánpótlás szakmai igazgatóként dolgozó Szalai László.

Az első csapat klubigazgatója továbbra is Komjáti András marad, mellette a jövőben Tóth Balázs dolgozik sportigazgatóként.

Az akadémia igazgatói posztját a mai naptól Takács Mihály tölti be, nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatónak Papp Bencét nevezték ki.

Olvastad már?
Edzőváltás jöhet az ETO-nál: Szentessel már közölték, hogy mennie kell - ő lehet az utód
Az NB II-es szezon legsikeresebb fiatal edzője, a békéscsabai Boér Gábor ülhet le a győriek kispadjára, de több játékosa is követheti. Nagy átalakítást terveznek az ETO-nál a keretben, komoly visszatérőkkel a főszerepben.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz