Hivatalos: Három fiatal játékosáról döntött a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia hivatalos honlapján közölte: meghosszabbították Bokros Szilárd, Tamás Nándor és az NB I-es csapat keretébe frissen felkerült Skribek Alen szerződését.
Csakfoci Admin 2019. június 26., szerda 17:07
A Puskás Akadémia hivatalos honlapján közölte: meghosszabbították Bokros Szilárd, Tamás Nándor és az NB I-es csapat keretébe frissen felkerült Skribek Alen szerződését.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 26., szerda 17:07

Szerződést hosszabbított a Puskás Akadémia FC-vel a klub három saját nevelésű játékosa: Bokros Szilárd, Tamás Nándor és Skribek Alen. Előbbi két labdarúgó már az előző szezonban az első csapat keretéhez tartozott, utóbbi mostantól tagja a Hornyák Zsolt irányította alakulatnak.

Skribek Alen az elmúlt idény első felében a felcsútiak NB III-as együttesében futballozott, melynek színeiben nyolcszor volt eredményes, majd NB II-es Csákvárnál szerepelt, ahol tizennégy mérkőzésen öt gólt és egy gólpasszt jegyzett. A 18 esztendős csatár 2022-ig kötelezte el magát a Puskás Akadémiához.

Bokros Szilárd 2018. augusztus 11-én a Haladás ellen mutatkozott be az élvonalban, ahol eddig kilenc alkalommal kapott bizalmat, s a februári MOL Vidi FC elleni idegenbeli mérkőzésen gólpasszal vétette észre magát. A 19 éves, a védekező középpályás és a balhátvéd posztján is bevethető játékos 2021-ig hosszabbított egyesületünkkel.

Ugyanezen a találkozón mutatkozott be az első csapatban Tamás Nándor, aki tavasszal nyolc NB I-es találkozón jutott szóhoz, és ő szerezte győztes gólunkat az MTK ellen 3–2-re megnyert hazai bajnokinkon. A kézdivásárhelyi születésű 18 éves szélső 2021-ig szóló kontraktusra kanyarította oda a nevét.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz