Felcsúton kiakadtak: "Tízszer visszanéztem, de még sárgát se láttam" - videón a vitatott kiállítás

Iványi Zoltán került a figyelem középpontjába, miután a Puskás Akadémia-ZTE találkozó 14. percében azonnali piros lappal kiállította Kamen Hadzsievet. A hazaiak vezetőedzője nem fogta vissza magát a meccs utáni sajtótájékoztatón.
Csakfoci Admin 2019. december 15., vasárnap 13:33
Iványi Zoltán került a figyelem középpontjába, miután a Puskás Akadémia-ZTE találkozó 14. percében azonnali piros lappal kiállította Kamen Hadzsievet. A hazaiak vezetőedzője nem fogta vissza magát a meccs utáni sajtótájékoztatón.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. december 15., vasárnap 13:33

A szombati Puskás Akadémia-ZTE találkozó 14. percében azonnali pirossal az öltözőbe küldte az Ikoba lefordulását szabálytalanul megállítani igyekvő Hadzsievet Iványi Zoltán játékvezető. A felcsútiak tehát végig emberhátrányban játszottak, majd 0-1-es vereséget szenvedtek el.

Hadzhiev kiállítása a Puskás Akadémia-ZTE mérkőzésen

A találkozó lefújása után a Puskás Akadémia vezetőedzője, Hornyák Zsolt kiemelte, bosszúsággal tölti el, hogy egy ilyen szerelésért kellett bűnhődnie a csapatának.

- Csalódott vagyok az eredmény miatt, és azon dolgok miatt, amik eldöntötték a mérkőzést. - kezdte a szakember. - Sajnos feltartottam az újságírókat, mert tízszer visszanéztem a piros lapot, de őszintén szólva én ott még sárgát se láttam, nemhogy kiállítást. Azt bánom, hogy nem a játékosok voltak a főszerepben, és ez kárára ment a mérkőzésnek. Remélem, hogy a klub lépéseket fog tenni ez ügyben. Nem szoktam panaszkodni, de azt nem tudom elfogadni, hogy a meccs nem a játékosokról szól. Tévedhet a bíró, meg lehet így dönteni, de így több mint 70 percen keresztül emberhátrányban kellett játszanunk.

Hornyák azt is hozzátette, hogy a csapatát a vereség ellenére is dicséret illeti, hiszen a kiállítás után is győzni akarásról tettek tanúbizonyságot.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz