A kupadöntőt megnyerő csatár az NB I bronzérmesénél folytathatja - sajtóhír

Szlovéniai sajtóhírek szerint a Puskás Akadémia igazolhatja le a helyi élvonalban második helyen végzett, a kupát pedig megnyerő Koper legjobb csatárát.
Dudás Gábor 2022. május 29., vasárnap 19:04
Szlovéniai sajtóhírek szerint a Puskás Akadémia igazolhatja le a helyi élvonalban második helyen végzett, a kupát pedig megnyerő Koper legjobb csatárát.
Szerző: Dudás Gábor 2022. május 29., vasárnap 19:04

A Koper csatára, Lamin Colley a szlovéniai Sportklub információi szerint közel áll ahhoz, hogy a Puskás Akadémia játékosa legyen. A lapnak hivatalosan még nem erősítették meg az átigazolást, de állítólagos magyar forrásai szerint többé-kevésbé lezártnak tekinthető a támadó klubváltása, amit még a szokásos orvosi vizsgálatok előznek majd meg.

A gambiai gyökerekkel rendelkező 28 éves angol játékos mindössze egy évvel azután távozohat a Puskás Akadémiához, hogy kétéves szerződést írt alá jelenlegi klubjával. A korábban az angol alsóbb ligákban játszó Colley 2019 nyarán érkezett Belgiumból Szlovéniába, ahol először a Goriza csapatát erősítette, majd a nemrég véget ért szezon kezdete előtt érkezett Koperbe, ahol 34 fellépésen 10 bajnoki gólt szerzett.

A 195 centiméter magas középcsatár a bajnokság álomcsapatába is bekerült produkciójának köszönhetően.

A kupában pedig négy meccsen kétszer is betalált és a végül győztes döntő nagy hőse lett: az NK Bravo elleni, 3-1-re megnyert mérkőzésen duplázni tudott.

Esetleges érkezése egybe is vágna azzal, amit a felcsútiak szakvezetője, Hornyák Zsolt nemrégiben nyilatkozott: a tréner elmondása szerint a támadósort mindenképpen meg akarják erősíteni, hiszen Zahedi és Kozák sem marad náluk.

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz