Fotó: www.paksifc.hu

Paks: Utánpótlás-válogatottakat is megjárt védőt szerződtettek – hivatalos

Kiemelkedő teljesítményt nyújtott a másodosztályú Siófokban, így megkapja a lehetőséget a bizonyításra az élvonalban is Lorentz Márton.
Nyikes Zoltán 2020. július 8., szerda 12:20
Fotó: www.paksifc.hu
Kiemelkedő teljesítményt nyújtott a másodosztályú Siófokban, így megkapja a lehetőséget a bizonyításra az élvonalban is Lorentz Márton.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. július 8., szerda 12:20

Hivatalos oldalán jelentette be szerda délelőtt a Paksi FC a korábban az U18-as, az U19-es és az U20-as válogatottban is megforduló Lorentz Márton szerződtetését.

Lorentz karrierje a Puskás Akadémiából indult, majd Fehérváron folytatódott, de játszott Dunaújvárosban, Soroksáron, most pedig Siófokról érkezett a tolnaiakhoz. Összesen 139 NBII-es meccse mellett 14 első osztályú találkozón is szerepelt már. A 184 centiméteres hátvéddel a zöld-fehér klub hároméves kontraktusban állapodott meg.

„Igazából nagyon örültem a paksi megkeresésnek, mivel már négy éve az NB II-ben fociztam. Az idényzáráskor pedig kifejezetten izgatott voltam a csapat bentmaradását illetően, szurkoltam tehát a srácoknak. Szerencsére jól alakult minden, így nagyon boldog voltam és vagyok a mai napig. Ez a lehetőség mindenképpen egy előrelépés számomra” - nyilatkozta az új igazolás a klubhonlapon.

„Szerettünk volta még egy belső védő igazolni. Márton pedig a Siófokban kiemelkedően teljesített, így most itt a lehetősége a bizonyításra az első osztályban is” - mondta a papírok aláírását követően Haraszti Zsolt ügyvezető.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
Tovább az összes átigazoláshoz