Paks: Megvan Szivics első igazolása - a Fraditól érkezett rutinos játékos

A tolnai klub hivatalosan is bejelentette az első nyári érkezőt a legutóbb a Fradival bajnoki címet ünneplő Holczer Ádám személyében.
Nyikes Zoltán 2019. június 12., szerda 14:26
A tolnai klub hivatalosan is bejelentette az első nyári érkezőt a legutóbb a Fradival bajnoki címet ünneplő Holczer Ádám személyében.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. június 12., szerda 14:26

Hivatalos oldalán jelentette be a Paksi FC, hogy a Ferencvárostól távozó kapus, Holczer Ádám a klub első nyári igazolása - a tapasztalt hálóőrrel három évre szóló szerződést kötöttek.

A centiméterek híján két méter magas labdarúgó profi pályafutása 2007-ben, a Ferencvárosnál kezdődött, és ezidáig összesen 132 első- és másodosztályú mérkőzés alkalmával bizonyította tehetségét. A fővárosi zöld-fehérekhez 2017 januárjában tért vissza, és a mögöttünk hagyott szezon végeztével bajnoki aranyat ünnepelhetett - írja a paksifc.hu.

„Megmondom őszintén, izgatott vagyok, hisz’ hosszú évek után elkerültem nevelőegyesületemtől. Szeretnék hétről hétre úgy készülni, hogy én védem a paksi kaput, ez a motivációm. Nagyon várom az előttem álló feladatokat, és szeretném, ha sikeresek lennénk” - nyilatkozta a kontraktus aláírását követően Holczer.

Az új kapus érkezéséről Haraszti Zsolt ügyvezetőt is kérdezte a klub hivatalos oldala.

„Mindenképpen terveztünk keretünkbe még egy kapust igazolni. Holczer Ádám személyében egy jó hálóőr érkezett hozzánk, és bízunk benne, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeinket” - mondta Haraszti.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz