NB I: A "Fradi-specialista" paksi csatár sorozatban negyedszer találna be a Fradinak a Groupamában

Legutóbbi három, Ferencváros elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésén egyaránt gólt szerzett a Paksi FC támadója, Hahn János. A csatár ezúttal is szeretne betalálni, de akkor sem lesz szomorú, ha valamelyik csapattársa góljával nyernek a Groupama Arénában.
Csakfoci Admin 2018. augusztus 17., péntek 12:31
Legutóbbi három, Ferencváros elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésén egyaránt gólt szerzett a Paksi FC támadója, Hahn János. A csatár ezúttal is szeretne betalálni, de akkor sem lesz szomorú, ha valamelyik csapattársa góljával nyernek a Groupama Arénában.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. augusztus 17., péntek 12:31

Remekül sikerültek legutóbbi, a Ferencváros otthonában lejátszott bajnoki mérkőzései Hahn Jánosnak, a Paksi FC csatárának. A támadó szombaton ismét a zöld-fehérek otthonába látogat csapatával, a már Fradi-specialitásnak számító Hahn ez alkalomból nyilatkozott a paksifc.hu-nak.

- Volt olyan találatom, ami döntetlent jelentett a Ferencváros ellen és olyan is, ami győzelmet – kezdte a fiatal játékos. – Ezek mind szép emlékek, szeretek ugyanis a Groupama Arénában sok néző előtt, jó hangulatban pályára lépni, engem kifejezetten feldob. Ilyenkor igazán futballistának érzem magam.

Hahn hozzátette, az élcsapatok ellen jobban megy a Paksnak.

- A Vidi és a Fradi ellen is nagyon szervezettek vagyunk, a kontráink pedig veszélyesek. Valamiért jobban megy a játék az élcsapatok ellen, nem véletlen, hogy a zöld-fehérektől az elmúlt két évben nem szenvedtünk vereséget idegenben.

"Nagyon motiváltan várom a szombati mérkőzést"

- Nekünk nincs veszítenivalónk, hiszen az ellenfél a mérkőzés esélyese, bravúrra lenne szükségünk ahhoz, hogy három ponttal távozzunk Budapestről.  Az idei Ferencváros a tavalyinál is erősebb, ezért is sajnálom, hogy korán kiesett az Európa Ligából. Gyors, lendületes játékosokkal rendelkeznek, a védelmük pedig rendkívül magabiztos, nem véletlen, hogy kevés gólt kapnak. Szeretem azonban a kihívásokat, nagyon motiváltan várom a szombati mérkőzést.  Szeretnék újra betalálni, de akkor sem leszek szomorú, ha valamelyik csapattársam góljával nyerünk - nyilatkozta a hétvégi bajnokiról Hahn János.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=cTnLnpfX-Jo

https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=xE5DTcP4WA0

A Ferencváros - Paks találkozó szombaton 17 órakor kezdődik, a csakfoci.hu-n szokás szerint élőben közvetítjük a forduló összes meccsét.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz