Fotó: facebook.com/paksifcofficialsite

Döntött az MLSZ: Így büntették meg Bognárt a Fradi-meccs utáni bírózása miatt

Bognár György nyilatkozata az MLSZ szerint alkalmas volt arra, hogy a szövetséggel szembeni bizalmat megingassa, ezért pénzbüntetés megfizetésére kötelezték.
Nyikes Zoltán 2021. október 15., péntek 10:12
Fotó: facebook.com/paksifcofficialsite
Bognár György nyilatkozata az MLSZ szerint alkalmas volt arra, hogy a szövetséggel szembeni bizalmat megingassa, ezért pénzbüntetés megfizetésére kötelezték.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. október 15., péntek 10:12

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a csütörtöki ülésén úgy határozott, hogy

Bognár György vezetőedzőt a fegyelmezési múltjára is figyelemmel 350.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi,

miután az FTC elleni bajnoki mérkőzés után adott nyilatkozatában a játékvezetést szándékos elfogultsággal vádolta, ami alkalmas volt arra, hogy a szövetséggel szembeni bizalmat megingassa - írja az mlsz.hu.

Mint ismert, a Paksi FC vezetőedzője többek között szóvá tette, hogy szerinte nem egyforma elbírálás alá kerültek a Ferencvárossal, amely némi előnyt is élvezett az ítéleteknél, de azt is kiemelte, hogy a játékvezető, Bognár Tamás szerinte téves ítéleteket is hozott és a VAR-szobával sem volt megfelelő az együttműködése a bírónak.

– Hogy lehet olyan bírói tévedés, hogy előbb sárga lapot kap egy játékos műesésért, aztán mégis 11-es lesz és a másik fél kapja a lapot? Az milyen hozzáértést feltételez, hogy nem az egyik kapja a sárgát, hanem a másik? Szélpál második sárgája pedig egészen nevetséges volt, ott a Fradi játékosa szabálytalankodott! Tehát nevetséges az egész. Nevetséges. Hülyét csináltak a bíróból, a VAR hülyét csinált a bíróból! – fakadt ki az emlékezetes sajtótájékoztatón Bognár.

Olvastad már?
Hajnal: "Fel vagyok háborodva ilyen mondatok hallatán!" – itt a Fradi válasza Bognár György kiakadására
A Fradi sportigazgatója szerint egyszerűbb lenne elismerni, hogy az ellenfél jobb volt, nem pedig mindig a bíróra fogni a vereséget.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz