Két játékost igazolt a Vasas, Egerszegi Pakson folytatja – hivatalos

A Vasas hivatalos oldalán jelentette be, hogy átigazolási díj fejében Pakson folytatja pályafutását Egerszegi Tamás, ahonnan az összetett ügylet keretében Hajdú Ádám és Kelemen Dávid érkezik az angyalföldiekhez.
Csakfoci Admin 2018. augusztus 28., kedd 17:00
A Vasas hivatalos oldalán jelentette be, hogy átigazolási díj fejében Pakson folytatja pályafutását Egerszegi Tamás, ahonnan az összetett ügylet keretében Hajdú Ádám és Kelemen Dávid érkezik az angyalföldiekhez.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. augusztus 28., kedd 17:00

A 25 éves középpályás, Hajdú Ádám hároméves szerződést írt alá a Vasassal, aki szerepelt az MTK-ban, azt követően játszott a Honvédban, majd a Paksban is. Tagja volt az U19-es válogatottnak. Az élvonalban eddig 76 mérkőzésen lépett pályára.

A Vasas egy nagy múltú klub, ahol komoly tervek vannak. Szeretnék minél többet játszani és feljutáshoz segíteni a csapatot, majd helytállni az NB I-ben. Balajtival, Szatmárival és Hrepkával már futballoztam együtt, kiválóan ismerem a képességeiket. Vonzó volt az is, hogy egy játszós csapathoz kerülhetek – mondta a klubhonlapnak az egyik új szerzemény.

Kelemen Dávid egy évre érkezik kölcsönbe és a kölcsönvételi idő lejártával a Vasas vételi opcióval rendelkezik játékjoga végleges megszerzésére. A 26 éves hátvéd játszott az MTK-ban, Pakson, Békéscsabán és Nyíregyházán is. A védő végigjárta a korosztályos válogatottakat, az U19-es és az U21-es csapatban összesen 21 mérkőzésen szerepelt. Az NB I-ben eddig 56 találkozón lépett pályára.

Nyár elején is volt róla szó, hogy a Vasashoz igazolok, örülök, hogy most sikerült. Tisztában vagyok vele, hogy nem lesz könnyű bekerülnöm a kezdőbe, hiszen már kialakult a csapat, de megharcolok a helyemért. Nagyon motiváltan várom a mérkőzéseket. A Vasasnak az NB I-ben a helye, mindent megteszek azért, hogy a csapat újra az élvonalban szerepeljen – összegzett Kelemen.

Egerszegi Tamás idén télen igazolt a Vasashoz, ahol 17 bajnokin kapott lehetőséget. A 27 éves középpályás a Paksi FC-ben folytatja pályafutását, amiről a paksiak hivatalos honlapja is beszámolt.

Régóta meg akartuk szerezni Tamást, most sikerült. Simon Ádámot meg kellett műteni, ezért mindenképp szükségünk volt egy minőségi középpályásra. Jó játékosnak tartom, aki meggyőződésem, hogy hamar beilleszkedik a csapatba és az erősségünk lesz – mondta a Paksi FC ügyvezető igazgatója, Haraszti Zsolt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
PMFC
Vas Bence
A Pécs saját nevelésű, 17 éves középpályása, Vas Bence az idény végéig, kölcsönben Kozármislenyben folytatja pályafutását.
ETO FC Győr
Bacsa Patrik
A győriek közös megegyezéssel szerződést bontottak Bacsa Patrikkal, aki távozik Győrből.
Tovább az összes átigazoláshoz