Horváth: "Bízom benne, hogy most sok minden megfordul", Bognár: "Ez a meccs a hátsó soron ment el" - edzői értékelések

Így értékelte az NB I 15. fordulójának nyitómeccsét, a Paks-Budapest Honvéd (2-3) találkozó a két vezetőedző az M4 Sporton.
Nyikes Zoltán 2021. december 3., péntek 22:30
Így értékelte az NB I 15. fordulójának nyitómeccsét, a Paks-Budapest Honvéd (2-3) találkozó a két vezetőedző az M4 Sporton.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. december 3., péntek 22:30

Paksi FC–Budapest Honvéd 2-3

Bognár György (Paks): – Az első félidőben voltak komoly lehetőségeink, viszonylag jó játékkal, jó irammal. A második félidőben nagyon hiányzott a kreativitás a csapatból, nem játszottuk túl a Honvédot, sőt, nagyon mélyen védekeztünk, nem igazán tudtuk a labdát megszerezni az ellenfél térfelén. A második félidő az inkább a Honvédé volt. Az elmúlt meccseken összeállt a védelem, egész jól működött, de sajnos ma nagyon sok hibával játszottak, nem a labda felé védekeztek, hanem behátráltak, és így magunkra húztuk sokszor indokolatlanul a Honvédot. Én is úgy látom, hogy ez a meccs a hátsó soron ment el. VAR-ítéletből kaptuk mi is a 11-est, az a jelenet mondjuk gólhelyzetben volt, jobban tudtam értékelni, míg a végén nem volt gólhelyzet, de nyilvánvalóan szabálytalanság történt, ha ennyien visszanézték. Emiatt nem bosszankodom, ez benne van a játékban, noha furcsa, hogy helyzet nélkül kapunk ki. (M4 Sport)

Horváth Ferenc (Honvéd): – Nagyon fontos győzelem volt. Minden győzelemnek örülni kell a mi helyzetünkben, de most egy olyan meccsen nyertünk, amilyeneken mi már sokszor kikaptunk. Egy utolsó perces kapufás góllal nyertünk, bízom benne, hogy most sok minden megfordul. Meg tudtuk előzni a Paksot a tabellán, ami nagyon fontos nekünk, de egy győzelmet nem kell magyarázni semmilyen formában. Nem egyszerű dolog megélni a kispadon a szurkolói rigmusokat, én tudom magam függetleníteni tőle, de most egy kicsit rosszabb, de hál'Istennek nem a meccs közben jött ki. Örültem a végén a 11-esnek, de én úgy láttam egyértelműen, hogy tizenegyes volt. A Paks is kapott egy ilyen büntetőt, meg mi is, úgyhogy ez kiegyenlítette magát. Végül is csak egy góllal többet rúgtunk... (M4 Sport)

Olvastad már?
Menekülés a győzelembe: Horváth most örülhetett a VAR-nak, a 95. percben lőtt 11-essel nyert a Honvéd
Az első félidőben esett négy gól után sokáig úgy tűnt, hogy a második játékrészben nem változik az állás, a ráadásban viszont egy tizenegyessel nyert a Honvéd.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz