Bognár György bejelentette: Befogja a száját és nem bírózik többet

A Paks szakvezetője a továbbiakban nem kíván a játékvezetőkkel foglalkozni, csakis saját csapatát értékeli majd. Mindezt két nappal kritikus szavai után tette közzé Bognár György.
Dudás Gábor 2021. március 5., péntek 14:35
A Paks szakvezetője a továbbiakban nem kíván a játékvezetőkkel foglalkozni, csakis saját csapatát értékeli majd. Mindezt két nappal kritikus szavai után tette közzé Bognár György.
Szerző: Dudás Gábor 2021. március 5., péntek 14:35

Ahogy arról beszámoltunk, Bognár György, a Paks szakvezetője kritikus hangvételű nyilatkozatot tett a játékvezetés kapcsán a MOL Fehérvár elleni hétközi bajnokit (2-2) követően.

- Nézd, nem akarok már nyilatkozni a játékvezetésről, mert unalmas. Ez egy kontroll nélküli belterjes világ, amivel kár szembeszállni. Minden nagyon szép és minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve - fogalmazott az M4 Sportnak szerdán a tréner.

Ehhez képest pénteken, a klubja egyik közösségi oldalán egyfajta visszavonulót fújt a tréner, és az alábbi szavai jelentek meg:

"Úgy érzem, hogy a játékvezetéssel kapcsolatos nyilatkozataim utáni reakciók - úgy a klubon belül, mint kívül - nem csak rám, de a csapatunkra is hatnak. Emiatt a továbbiakban kizárólag a saját teljesítményünkről szeretnék véleményt formálni" - olvasható Bognár nyilatkozata a Paks hivatalos Facebook-oldalán.

#hajrápaks #amagyarcsapat ???

Közzétette: PAKSI FC – 2021. március 5., péntek

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz