A Paks végleg megszerzi az NB I leghatékonyabb csatárát - több klub is vitte volna

A csakfoci.hu információi szerint Sajbán Máté tavaszi kölcsönjátékát követően végleg a Paksi FC-nél folytatja pályafutását.
Dudás Gábor 2020. június 29., hétfő 12:45
A csakfoci.hu információi szerint Sajbán Máté tavaszi kölcsönjátékát követően végleg a Paksi FC-nél folytatja pályafutását.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 29., hétfő 12:45

Sajbán Máté a télen, Mezőkövesdről került kölcsönben a Paksi FC-hez és komoly szerepe volt abban, hogy csapata végül megőrizte élvonalbeli tagságát, hiszen több fontos gólt is szerzett.

Összességében pedig ahogy már írtuk, messze a leghatékonyabbnak volt mondható az élvonalban a gól/perc mutatók alapján, végül átlagban 108 percenként vette be az ellenfelek kapuját a bajnokságban és a kupában is 5-5 gólt szerző csatár.

Nem véletlenül döntött tehát úgy a Paksi FC vezetése, hogy végleg megveszi a 24 éves játékost, azaz lehívja a kölcsönszerződésében lévő opciót - a télen kötött megállapodás szerint elsőbbsége volt  az atomvárosi csapatnak Sajbán megvásárlására. A csakfoci.hu értesülései szerint ezzel a paksiak több érdeklődő klubot, így a ZTE-t, az Újpestet, a DVSC-t és a Vasast is megelőzve szerezték meg a támadót.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz