Fotó: www.paksifc.hu

A korábbi utánpótlás-válogatott védő: "Az élet visszaadta a lehetőségeket" – gyorsan tud váltani a Paks két felállás között

A Paksi FC középhátvédje szerint a jelenlegi helyzet olyan, mintha folyamatosan edzőtáborban lennének, hiszen csak futnak és erősítenek, alig találkoznak a labdával.
Nyikes Zoltán 2020. április 25., szombat 13:33
Fotó: www.paksifc.hu
A Paksi FC középhátvédje szerint a jelenlegi helyzet olyan, mintha folyamatosan edzőtáborban lennének, hiszen csak futnak és erősítenek, alig találkoznak a labdával.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. április 25., szombat 13:33

A Paksi FC korábbi U21-es válogatott védője, Lenzsér Bence osztotta meg gondolatait a klubhonlapon a jelenlegi nehéz napokról, de beszélt a felfüggesztett NB I előtti időszakról és az esetleges folytatásról is. A 24 éves védő elmondta, hogy az erősítő programok mellett a futást midig csapattársával, Kecskés Tamással közösen végzi,  az elején még könnyen megbirkózott a helyzettel, de most már kezd fáradni, jól jönne számára is egy kis foci.

– Igen, sajnos eléggé hullámzóan teljesítettem, sokkal jobban is játszhattam volta – válaszolta arra a felvetésre, hogy az első négy fordulóban kezdő volt, majd jött egy ötmeccses kihagyás, aztán újra rendre az első tizenegyben olvashattuk a nevét. – Az említett kispados periódusban nem jött ki jól a lépés a csapatnak, valahol változtatni kellett, indokolt volt az a szakasz.

Aztán csináltam tovább keményen a munkám, majd az élet visszaadta a lehetőségeket.

Persze az utolsó fordulókban sem játszottam teljesen úgy, ahogy igazán szeretnék, így azt kell mondanom, még mindig többre vagyok képes. Igazán kritikus tudok lenni magammal szemben.

Lenzsér a jelenlegi kényszerszünettel kapcsolatban kiemelte, a hosszát tekintve kicsit olyan, mintha a téli és a nyári szünetet együtt tartanák, a tréningek pedig olyanok, mintha folyamatosan edzőtáborban lennének, hiszen csak futnak és erősítenek, alig találkoznak a labdával.

– Egy biztos, a motivációval nem lesz gondom, mivel már nagyon labdahiányom van, így, ha szükséges lesz, könnyen felpörögök majd – folytatta a belső védő, majd arra is kitért, hogy a négy- vagy az ötvédős felállást kedveli jobban. – Mikor a tavalyi év végén elővettük az ötvédős rendszert, kifejezetten tetszett, mert új lendületet hozott az életünkbe, és szerintem az egész csapat jól reagált rá. Ugyanakkor úgy gondolom, számomra jobban fekszik a négyvédős szisztéma, viszont az mindenképp örömteli, hogy akár gyorsan is képesek vagyunk váltani a két felállás között.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz