A 92. percben pontot mentő paksi középpályás:  „Eszembe jutott, hogy a szakmai stáb sokat mondja…”

A Paksi FC a Ferencváros után a ZTE ellen is a hosszabbításban mentett pontot. Ezúttal Balogh Balázs volt a gólszerző.
Privacsek András 2020. június 14., vasárnap 11:48
A Paksi FC a Ferencváros után a ZTE ellen is a hosszabbításban mentett pontot. Ezúttal Balogh Balázs volt a gólszerző.
Szerző: Privacsek András 2020. június 14., vasárnap 11:48

- Először is mérhetetlenül csalódott vagyok, mert nem ezt vártam, pláne a jó kezdés és a vezetés megszerzését követően. Egyelőre nem értem, mi történt velünk, de az biztos, hogy nagy fontossága van az olyan pillanatoknak, mikor 1-0-nál a test a test elleni ütközés mindenki figyelmét elkerüli. Ha 2-0 ide, biztos, minden máshogy alakul, ennek ellenére nem adtuk fel, ahogy pár napja a Ferencváros ellen sem. Minden pontra szükségünk van ebben az öldöklő csatában, erre az egyre is. A gólomnál láttam, hogy jön kifelé a labda, és eszembe jutott, hogy a szakmai stáb sokat mondja, próbáljak felérni az ilyenekre. Szóltam Harának (Haraszti Zsoltnak - a szerk.), hagyja, majd hála Istennek jól találtam el. Örülök, hogy végre sikerül betalálnom, és ezzel egy pontot szereztünk – mondta Balogh Balázs a találkozót követően a paksifc.hu-nak.

Olvastad már?
NB I: Hiába Bobál Gergely mesterhármasa, a nagyot küzdő Paks ismét felállt kétgólos hátrányból - videók
A tolnaiak ismét megmutatták, mekkora tartás van bennük és a Ferencváros után a ZTE ellen is kétgólos hátrányból álltak fel.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz