Fotó: fradi.hu

NB II: Csúnya beszédért kapott 3 meccses eltiltást a Soroksár játékosa - videó

Csontos Dominikot azonnal kiállította a játékvezető a Csákvár elleni bajnokin, és a következő 3 meccsen sem játszhat.
Budai László 2022. augusztus 17., szerda 16:36
Fotó: fradi.hu
Csontos Dominikot azonnal kiállította a játékvezető a Csákvár elleni bajnokin, és a következő 3 meccsen sem játszhat.
Szerző: Budai László 2022. augusztus 17., szerda 16:36

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága augusztus 17-i ülésén is határozatokat hozott az elmúlt forduló eseteiről. Az NB I-ben ezúttal mindkét piros lapot kapott játékosnak csak egy-egy mérkőzést kell kihagynia.

Ennél rosszabbul járt a Soroksár labdarúgója, Csontos Dominik, aki a hétvégi, Csákvár elleni NB II-es bajnokin szólt oda valami csúnyát Zimmermann Márió játékvezetőnek, amiért a játékos rögtön pirosat, most pedig három mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

NB I

Baráth Botond (Vasas) és Plakuscsenko Maxim (Honvéd) 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

NB II

Kocsis Dominik (Csákvár) 1 és Csontos Dominik Zoltán (Soroksár) 3 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Videón az eset

NB III

Sirokmán Zoltán (Makó) és Papp Máté (Dunaújváros) 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

Major Csaba technikai vezető (Balassagyarmat) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 4 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB elnöke fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el az NB III 3. fordulójában lejátszott Makó-Iváncsa mérkőzéssel kapcsolatban, mivel a mérkőzést megszervező sportszervezet nem biztosította a játékvezetők sportlétesítményből történő zavartalan eltávozását.

Olvastad már?
NB III: Az "apátfalvi Maradona" zseniális góljától megőrült a kommentátor - videó
"Úristen a mennyben" - kiabálta a kommentátor a Makó játékosának gólja után.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz