NB I vs. koronavírus: A Vidi légiósa egy vidéki házban húzta meg magát, a Fradinál vitamint is osztottak

Kér ukrán játékos is helyzetjelentést adott a magyarországi koronavírus-járványról hazájában.
Dudás Gábor 2020. március 16., hétfő 11:22
Kér ukrán játékos is helyzetjelentést adott a magyarországi koronavírus-járványról hazájában.
Szerző: Dudás Gábor 2020. március 16., hétfő 11:22

A footballhub.com.ua készített körképet az Európában futballozó ukrán légiósokról és az adott országok koronavírus-érintettségéről, helyzetéről. A futballisták közül néhányan meg is szólaltak, közüttük két magyarországi játékossal.

Ivan Petrjak (MOL Fehérvár FC): - Jelenleg egy vidéki házban lakunk a családdal egy kistelepülésen. Sokkal nyugodtabb, csendesebb itt minden, 55 kilométerre vagyunk Budapesttől. Itt nincsenek turisták sem. Nemsokára elmegyek még a közeli boltba, vásárolok ezt-azt a fertőzés elkerülése érdekében is. Minden nap változik Magyarországon a helyzet, úgyhogy eléggé izgatottak vagyunk mindannyian amiatt, hogy mi fog történni. A 70 éves nagymamám is itt van velünk, úgy volt, hogy hazautazik, de túl sokan lettek volna a reptéren, ő pedig már a veszélyeztetett korosztály tagja, így itt maradt velünk.

Ihor Haratin (Ferencváros): - Nemrég kaptunk D-vitamint is a klubtól, mondták, hogy vegyünk be rendszeresen őket és vigyázzunk magunkra. A testhőmérsékletünket nem mérték (információnk szerint a játékos még egy korábbi állapotról nyilatkozhatott az ukrán sajtóban, mert ma már például a klubalkalmazottakat is megvizsgálták ebből a szempontból az FTC-nél, míg a játékosoknak hétfőn szabadnapjuk volt - a szerk.), de a csapatorvosok már megmondták, hogy ne is étkezzenenk együtt a játékosok, inkább maradjunk otthon. Persze, jó lett volna hazautazni a válogatott meghívó miatt is, de túl gyorsan történtek itt is a dolgok. Isten adja, hogy minden rendben legyen majd. Rebrov is mondta, hogy jobb, ha nem is indulok el Ukrajna felé.

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz