NB I: Rebrov szerint a Mezőkövesd ellen sosem egyszerű, Kuttor hallani sem akar az üres kézről – ezt várják az edzők

Vasárnap két mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 10. fordulója. A ZTE a Kisvárdát, míg a Ferencváros a Mezőkövesdet fogadja. Íme, az edzők várakozása.
Privacsek András 2020. november 8., vasárnap 12:10
Vasárnap két mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 10. fordulója. A ZTE a Kisvárdát, míg a Ferencváros a Mezőkövesdet fogadja. Íme, az edzők várakozása.
Szerző: Privacsek András 2020. november 8., vasárnap 12:10

ZTE - Kisvárda, 14:30

Boér Gábor (a ZTE karanténban lévő vezetőedzője): - Sokszor volt szerencsénk megnézni ellenfelünket. Egy igazán kellemetlen csapatról beszélhetünk, akik komoly tapasztalattal rendelkező légiósokat tudhatnak soraikban.  Magas az átlagéletkoruk, így a rutin az ő oldalukon áll majd. Az eredményeik is jók, illetve idegenben is tiszteletre méltó a szereplésük. Feszült összecsapásra számítok, de győztesen kell elhagynunk a pályát! Minden pontnak jelentősége van és javítanunk kell a hazai mérlegünkön. Itthon általában felállt védelem ellen találjuk szembe magunkat. Ha emlékszünk, a szezon elején a Fradit is sikerült beszorítanunk. Előre kell lépnünk abban, hogy ezt a fölényt kamatoztatni is tudjuk! (ztefc.hu)

Supka Attila (Kisvárda): - A Zalaegerszeg minden mérkőzésen győzelemre játszik otthon. Itt is egy jó teljesítménnyel szeretnénk kirukkolni, ha ez meglesz, akkor nem kell félnünk senkitől. Nem nézzük a tabellát. Szeretnénk jó szokásukat megtartani idegenben, ha azt a teljesítményt tudjuk kivinni a pályára, amit a Diósgyőr ellen nyújtottunk 80 percig, akkor eredményesek tudunk lenni. (kisvardafc.hu)

Ferencváros - Mezőkövesd, 17:00

Sergei Rebrov (Ferencváros): - A Mezőkövesd ellen sosem egyszerű, mindig nehéz mérkőzéseink voltak ellene, ezúttal is ilyenre számítok. Mi most egy sűrű periódusban vagyunk, a vasárnapi bajnoki után pedig több játékosunknak a válogatottnál lesz jelenése, nem könnyű ez fizikailag és mentálisan sem. Ugyanakkor a Mezőkövesddel hazai pályán játszunk, nem lehet más célunk, mint a győzelem. (fradi.hu)

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - Hétvégén a listavezető Ferencvároshoz látogatunk, ahol nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. A Fradi jó formában várhatja a találkozót, hiszen idén még nem szenvedett vereséget a bajnokságban, ráadásul ellenfelünk nagyon jól szerepel a nemzetközi kupaporondon is, amihez ezúton is gratulálok! Ami a vasárnapi bajnoki találkozót illeti, nagyon fontos lehet a helyzetkihasználás, ebben mindenképpen fejlődnünk kell az előző mérkőzésekhez képest. Csak akkor lehet esélyünk a jó eredmény elérésére, ha végig koncentráltan és fegyelmezetten játszunk és az adódó lehetőségeinkkel jól sáfárkodunk. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy ne térjünk haza üres kézzel a fővárosból. (mezokovesdzsory.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz