Fotó: dvtk.eu

NB I: Pintér a Diósgyőr alapembereit is kiszemelte - játékoscsere is felmerülhet, rutinos válogatott is távozhat

A csakfoci.hu információi szerint a megyei rivális két középpályását is szívesen látná a mezőkövesdi keret megerősítését szorgalmazó kövesdi vezetőedző, aki néhány játékosától is megválhat.
Nyikes Zoltán 2020. december 15., kedd 8:57
Fotó: dvtk.eu
A csakfoci.hu információi szerint a megyei rivális két középpályását is szívesen látná a mezőkövesdi keret megerősítését szorgalmazó kövesdi vezetőedző, aki néhány játékosától is megválhat.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. december 15., kedd 8:57

Könnyen előfordulhat, hogy komolyabban megerősödhet a Mezőkövesd Zsóry FC játékoskerete a téli átigazolási időszakban. Azt korábban már megírtuk, hogy a borsodiak november elején kinevezett vezetőedzője, Pintér Attila kiszemelte a Ferencváros két mellőzött magyar válogatott játékosát, de nem csak ők szerepelnek a kiszemeltek listáján, főleg azért, mert nem tudni, a felmerülő jelöltek közül végül kit sikerül megszerezni a téli átigazolási időszakban (hiszen nem csak a játékosokkal, de azok klubjaival is dőlőre kell jutni).

Úgy értesültünk, hogy Pintér Attila szívesen dolgozna együtt

két korábbi játékosával, akik jelenleg a Diósgyőr futballistái. A kiszemelt Márkvárt Dávidot és Molnár Gábort is jól ismerheti Pintér,

hiszen előbbivel a Puskás Akadémiánál, utóbbival pedig Mezőkövesden és Felcsúton is dolgozott együtt korábban.

Úgy értesültünk, hogy Mezőkövesdről távozhat többek között a fehérorosz Aliaksandr Karnitski, valamint az ukrán védő, Andriy Nesterov is, őket akár cserealapként is bevonhatják a Diósgyőrrel folytatott tárgyalásokba - azt egyelőre nem tudni, a miskolciak számára ez megfelelő lenne-e.

A keret további átalakulása érintheti a Mezőkövesd két magyar védőjét, a válogatott Guzmics Richárdot, valamint Jagodics Márkot - ők távozhatnak, valamint az ukrán kapustól, Danilo Riabenkótól is elköszönnek Alekszics Branimir, a szerb hálóőr érkezése után.

Olvastad már?
NB I: Csak három magyar játékos fért be a forduló válogatottjába - itt a csapat
Az élvonal 14. fordulóját követően ismét összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz