NB I: Megnevezték, melyik klubhoz igazolhat Storck felfedezettje

A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően a lengyel élvonal újoncánál folytathatja pályafutását a Zalaegerszegről bő két hete távozott egykori válogatott keretteg, Kocsis Gergő.
Dudás Gábor 2020. július 19., vasárnap 17:41
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően a lengyel élvonal újoncánál folytathatja pályafutását a Zalaegerszegről bő két hete távozott egykori válogatott keretteg, Kocsis Gergő.
Szerző: Dudás Gábor 2020. július 19., vasárnap 17:41

A csakfoci.hu még szombaton számolt be arról, hogy a Bernd Storck szövetségi kapitányága alatt válogatott kerettagságig jutó Kocsis Gergő a lengyel élvonalban folytathatja pályafutását. A védőként és középpályásként is bevethető 26 éves játékos június végén távozott az NB I-ben 7. helyen végző ZTE csapatától, miután a zalaiak másfél évnyi közös munka után nem ajánlottak új szerződést Kocsisnak.

Mint írtuk, a lengyel élvonalba feljutott Podbeskidzie Bielsko-Biala lehet a futballista új csapat, és ezt meg is erősítette a Przegląd Sportowy nevű lap vasárnap. A portál szerint Kocsis lesz az 1997-ben alapított és az Ekstraklasába négy év után visszajutott csapat első nyári igazolása.

A korábban a német Augsburgnál, a Videotonnál, a Puskás Akadémiánál, Dunaszerdahelyen és a cseh MFK Karvinánál is megfordult játékos érkezésére álíltólag már Krzysztof Brede vezetőedző is rábólintott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz