Fotó: fradi.hu

NB I: Csercseszov szerint nem vár rájuk könnyű meccs az utolsó helyezett otthonában, Kuttor fejlődni szeretne a Fradi ellen - ezt várják az edzők

Vasárnap két mérkőzéssel zárul az NB I 11. fordulója. A DVSC az Újpestet, míg a Mezőkövesd a Ferencvárost fogadja.
Privacsek András 2022. október 16., vasárnap 12:08
Fotó: fradi.hu
Vasárnap két mérkőzéssel zárul az NB I 11. fordulója. A DVSC az Újpestet, míg a Mezőkövesd a Ferencvárost fogadja.
Szerző: Privacsek András 2022. október 16., vasárnap 12:08

DVSC - Újpest, 13:45

Srdjan Blagojevic (DVSC): - Elégedett vagyok a csapat héten nyújtott teljesítményével, azt gondolom, jó úton haladunk a felkészülésben. Folyamatosan elemezzük az Újpest találkozóit, és láthatjuk, hogy egy jó együttessel találkozunk vasárnap. Mint minden összecsapáson, természetesen a lila-fehérek ellen is kemény kilencven percre számítok. Tisztelnünk kell az ellenfelet, de szeretnénk feljebb lépni a tabellán, melyhez nyilvánvaló, hogy szükségünk van minden egyes pontra. Megfelelő hozzáállással és győzni akarással kell pályára lépnünk, magabiztos játékot szeretnék látni a csapatomtól, amely elhiszi, hogy le tudja győzni az Újpestet. (dvsc.hu)

Mezőkövesd - Ferencváros, 17:45

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - A múlt héten fontos pontot szereztünk a a Budapest Honvéd ellen, sikerült előrelépnünk a Paks elleni találkozóhoz képest. A legfontosabb célunk változatlanul az, hogy önmagunkhoz képest tovább fejlődjünk, ennek reményében lépünk pályára vasárnap. A Ferencváros ellen nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de mindent megteszünk majd azért, hogy jó eredményt érjünk el. (mezokovesdzsory.hu)

Sztanyiszlav Csercseszov (Ferencváros): - A pénteki napot a regenerációnak szenteltük, azok a játékosok, akik többet játszottak a Crvena zvezda ellen, könnyített munkát végeztek, míg a többiek edzettek. Szombaton, azaz a bajnokink előtti második edzésen már tisztábban láthattam, hogy kik azok, akikre számíthatok Mezőkövesden. A csütörtöki mérkőzés már történelem, az elmúlt két napban csakis azzal foglalkoztunk, hogy felkészültek legyünk a ránk váró bajnoki mérkőzésre, majd az utána következő, jövő szerdai kupameccsre. Az AS Monaco elleni UEL-meccsünkkel még ráérünk kicsit később foglalkozni. Tudom, hogy szeptember óta új edző irányítja a Mezőkövesdet, az a szakember, aki korábban a Vasast is vezette. Egyik mérkőzés sem könnyű idegenben, de mi felkészültünk, szeretném, ha a csapat 100 százalékot nyújtana vasárnap. (fradi.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz