NB I: Berke két héten belül harmadszor is Újpesten, ő vezeti a kiesési rangadót – bíróküldés

A MLSZ Berke Balázst jelölte ki az Újpest-DVSC kiesési rangadó játékvezetőjének.
Csakfoci Admin 2020. június 8., hétfő 18:47
A MLSZ Berke Balázst jelölte ki az Újpest-DVSC kiesési rangadó játékvezetőjének.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 8., hétfő 18:47

Szűk két héten belül harmadszor is a Megyeri úton fog tevékenykedni Berke Balázs, aki ezúttal az Újpest-DVSC kiesési rangadót vezeti kedden este.

A 19 órakor kezdődő meccsen a két asszisztens Georgiou Theodoros és Garai Péter lesz, az alapvonal mellől Karakó Ferenc és Takács János segíti Berke munkáját, míg a tartalékbírói teendőket Horváth Zoltán látja majd el.

A 36 éves, rutinos játékvezető sűrű és eseménydús heteken van túl. A mögöttünk hagyott hétvégén alapvonali asszisztensként működött közre a 212. fővárosi rangadón, hasonló minőségben tűnt fel a Honvéd két mérkőzésén is, valamint ő fújta a sípot a május 27-én megrendezett Újpest-Fradi derbin.

A keddi játéknapon Bogár Gergő (Kisvárda-Mezőkövesd) és a szezonbeli ötödik találkozójára készülő Csonka Bence (Budapest Honvéd-MOL Fehérvár FC) bajnokin fog dirigálni.

A szerdai Puskás Akadémia-Kaposvár és a Paksi FC-Ferencváros bírói még nem ismertek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz