NB I: A Vidi a Fradi elleni győzelemből merítene erőt, a Paks a mumusa ellen készül - ezt várják a főszereplők

Két mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 23. fordulója. A Paks az Újpestet, mag a ZTE a Fehérvárt fogadja.
Privacsek András 2021. február 28., vasárnap 13:29
Két mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 23. fordulója. A Paks az Újpestet, mag a ZTE a Fehérvárt fogadja.
Szerző: Privacsek András 2021. február 28., vasárnap 13:29

Paks - Újpest, 14:30

Papp Kristóf (a Paks középpályása): - Nehéz meccsre számítok, hiszen mondhatni, az Újpest mostanában a mumusunk. Sajnos elég rég nyertünk már ellenük, és ezt a szériát az idei szezonban megszakítanánk, de erre már csak most vasárnap lesz lehetőségünk. Nagyon készülünk tehát ellenük, és senkit nem téveszt meg jelenlegi pozíciójuk a tabellán. Ami a középpályát illeti, ott mindig nagy harcok zajlanak ellenük. Általában Onovo játszik hátrébb egy kicsit, továbbá oda kell figyelnünk Mitrovicsra is, aki remek labdákkal tudja ellátni társait. Fontos párharcokat kell tehát nyernünk a pálya közepén, nem lesz egyszerű, de állunk elébe, kell a három pont! (paksifc.hu)

ZTE - MOL Fehérvár FC, 17:00

Boér Gábor (ZTE): - Pozitív hangulatban készül a csapat, kivertük a címvédőt a kupából, ez volt a célkitűzés. Három nehéz mérkőzés áll előttünk. Nem szabad, hogy bárkit megtévesszen a Fehérvár rossz szériája, hisz a hétközi találkozójukon bizonyították játékerejüket, legyőzték a Ferencvárost, ami sokat elárul.  Ők az összecsapás esélyesei, de meglepetést akarunk okozni. Meg szeretnénk őrizni az eredményességet és a játék minőségén is igyekszünk javítani. Mindazonáltal a legfontosabb, hogy pontot, pontokat gyűjtsünk a hétvégén is! (ztefc.hu)

Szalai Tamás (MOL Fehérvár FC): - A játékosok ismét megérezték a győzelem ízét, így nagyon bízom benne, hogy sikerül megragadnunk azt a pozitív momentumot, amelyet az Ferencváros hétközi legyőzése jelentett. Ettől függetlenül ez a siker akkor ér igazán sokat, ha most Zalaegerszegen is tudunk majd nyerni - még akkor is ezt gondolom, ha más sorozatról van szó. Azt szeretném látni, hogy vasárnap Zalaegerszegen ugyanakkora odaadással és becsvággyal küzdenek a srácok a klubért, a szurkolókért és egymásért, mint ahogyan azt az Üllői úton tették. Ez az alap, ez pedig majd hozza magával később a jó játékot is. Többször is leültünk kielemezni a ZTE játékát, Boér Gábor tudatosan építi csapatát, amely egységes gárda benyomását kelti, szóval nehéz mérkőzésre számítok, de természetesen a három pontért utazunk Zalaegerszegre. (molfehervarfc.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz