Fotó: fradi.hu

NB I: A koronavírus miatt csúszhat a tavaszi rajt, a halasztásról tárgyal az MLSZ - részletek

Honlapunk úgy értesült, hogy a megnövekedett koronavírus-fertőzések miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség későbbre tolhatja az NB I-es és az NB II-es folytatást is.
Nyikes Zoltán 2022. január 11., kedd 15:02
Fotó: fradi.hu
Honlapunk úgy értesült, hogy a megnövekedett koronavírus-fertőzések miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség későbbre tolhatja az NB I-es és az NB II-es folytatást is.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. január 11., kedd 15:02

Már javában zajlik a felkészülés a tavaszi idényre az NB I-es csapatoknál, de a koronavírus-járvány jelenlegi hulláma szinte az összes együttesnél komoly problémákat okoz. Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a Ferencváros, az Újpest, a Budapest Honvéd és a MOL Fehérvár FC sem utazott el végül a tervezett külföldi edzőtáborba, de itthon maradva sem egyszerű a munka, hiszen rengeteg pozitív koronavírustesztről lehet hallani az egyes csapatoknál.

A csakfoci.hu információi szerint éppen ezért több NB I-es klub is kérte a Magyar Labdarúgó Szövetséget, hogy fontolják meg az első idei forduló későbbre halasztását.

Honlapunk úgy tudja, hogy az MLSZ-nél hamarosan meg is tárgyalják ezt a kérést, és könnyen előfordulhat, hogy egy vagy két héttel később rajtol a tavaszi szezon az élvonalban

- sőt, a döntés az NB II kezdési időpontjára is befolyással lehet.

Mint ismert, az idei év első NB I-es mérkőzésére január 27-én kerülne sor, amikor is a Ferencváros a Puskás Akadémiához látogat a 4. fordulóból elhalasztott találkozón, míg az első teljes forduló az eredeti tervek szerint 29-én és 30-án lenne. Az NB II 21. fordulója jelenleg január 30-ra és 31-re van kiírva.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz