Fotó: pfla.hu

Teodoru: "Döntetlenszagú meccs volt", Hornyák: "Szerencsés vagyok, hogy Komáromit fent hagytuk a pályán" - így látták az edzők

Az NB I 9. fordulójának nyitómeccsén a Puskás Akadémia gyűjtötte be a három pontot - így értékeltek a vezetőedzők a lefújást követően.
Nyikes Zoltán 2021. október 15., péntek 22:39
Fotó: pfla.hu
Az NB I 9. fordulójának nyitómeccsén a Puskás Akadémia gyűjtötte be a három pontot - így értékeltek a vezetőedzők a lefújást követően.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. október 15., péntek 22:39

MTK Budapest–Puskás Akadémia 0-1

A mérkőzésről részletesen ide kattintva olvashatsz!

Teodoru Vaszilisz (MTK Budapest, megbízott edző): – Az első félidőben nem játszottunk jól, főleg a középpályán nem tudtuk megjátszani a középpályásokat, a második labdákat sorra a Puskás vette fel. A második játékrész elején már észhez kaptak a játékosok és elkezdtek egy kicsit jobban futballozni, és ekkor jött a gól. Azt gondolom, hogy döntetlen szagú mérkőzés volt, egyik csapat sem tudott felülkerekedni a másikon. Jól védekezett a Puskás, jól zárta le a területeket, nem mondanám azt, hogy tompák voltunk, hanem egyszerűen nagyon jól védekeztek és abból a gyors játékosaikkal jól jöttek előre. Egy pontot kellett volna szereznünk még úgy is, hogy nem játszottunk jól. Hét válogatott játékosom nem volt itt egész héten, tegnapelőtt és tegnap jöttek vissza, de a következő héten együtt lesz a csapat és szerintem jobban össze fogunk állni. (M4 Sport)

Hornyák Zsolt (Puskás): – Stabilizáltuk a védelmünket, de egy kicsit hiányérzetem volt a kvalitásban, főleg a középpályán. A talaj mindkét csapatnak megnehezítette a dolgát abban, hogy kombinatív focit játsszon. Az első félidőben az ellenfél és mi is magas labdákkal próbálkoztunk, ezt is átbeszéltük a félidőben, ezért a szünet után többet kezdeményeztünk laposan, rövid játékkal. Szerencsés vagyok, hogy Komáromit még fent hagytuk a pályán és végül ő lőtte a mindent eldöntő gólt. Szerettem volna azt is, ha Puljic lő egy gólt, ehhez közel volt a kapufájánál és a második helyzeténél is, nincs szerencséje, hiányzik számára a gól. Kozák sem dolgozott rosszul, de neki is hiányzott a gól, mindkettejüknek azt kívántam a végén, hogy ez jöjjön össze. A második félidőben egy kicsi alibit éreztem a középpályásaimtól, ezt a szemükre is vetettem. Corbu érkezésével megváltozott a játékunk képe, veszélyesebbek tudtunk lenni és végül lőttünk is egy gólt. Tóth Balázs válla kiugrott, remélhetőleg nincs szakadás vagy törés. (M4 Sport)

Olvastad már?
Visszatérhet Magyarországra a védő, aki az NB I egyik legjobb légiósa volt: "Tényleg tök utolsó az Újpest? Voltak már jelei ennek" - interjú
Karrierje egyik legjobb időszakát éli épp a belga Jonathan Heris, aki csapatával, az Eupennel meglepetésre vezeti hazája bajnokságát, ő maga pedig hétről hétre kiemelkedőt nyújt, legutóbb győztes góllal is jelentkezett. Az egykori újpesti és felcsúti védő azonban nem biztos, hogy hosszútávon is klubjánál maradna, erről és volt lila-fehér csapata mélyrepüléséről is nyilatkozott a csakfoci.hu-nak a 31 éves futballista. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz