Fotó: www.mtkbudapest.hu
MTK

Támadó középpályást igazolt az MTK: "Gólokkal, gólpasszokkal segíthet"

Myke és Katona Máté sérülése miatt a klubvezetés fontosnak érezte, hogy megerősítse a keretet, így az újvidéki születésű Srdjan Dimitrov hamarosan csatlakozik a csapathoz.
Nyikes Zoltán 2020. szeptember 28., hétfő 19:27
Fotó: www.mtkbudapest.hu
Myke és Katona Máté sérülése miatt a klubvezetés fontosnak érezte, hogy megerősítse a keretet, így az újvidéki születésű Srdjan Dimitrov hamarosan csatlakozik a csapathoz.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. szeptember 28., hétfő 19:27

A sérülések miatt kialakult helyzetre való tekintettel gyorsan lépett az MTK Budapest klubvezetése, és leigazolta Srdjan Dimitrovot. Az újvidéki születésű, 28 éves, korábbi szerb U21-es válogatott játékos támadó középpályásként bevethető - írja az mtkbudapest.hu.

Dimitrov a szerb élvonalban szereplő FK Inđijától érkezik, amelynek 10-es mezét viselve csapatkapitánya is volt. A játékos az idei szezonban már szerzett gólt és adott gólpasszt is, előző klubjában 133 meccsen összesen 33 gólig jutott. Beilleszkedését megkönnyítheti, hogy karrierje során szerepelt már légiósként, a máltai Birkirkara színeiben eredményes időszakot töltött el: 47 meccsen 14 gólt szerzett és 19 találatot készített elő.

- Azzal, hogy két fontos játékosunkat - Myke-t és Katona Mátét - is a gyakorlatilag a teljes szezonra elveszítettük, szükségét éreztük a keret megerősítésének. Olyan tapasztalt, meccsben lévő, azonnal bevethető játékost kerestünk, aki képes gólokkal, gólpasszokkal segíteni a csapatot és Srdjan Dimitrovot ilyennek gondoljuk - mondta a játékos megszerzéséről Polyák Balázs sportigazgató.

Dimitrov - a járványügyi helyzet előírásait betartva - a következő napokban csatlakozik majd az NB I-es klubhoz, de bemutatkozására pénteken még aligha kerülhet sor.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz