Supka: "Volt olyan időszak, amikor nem voltam elégedett a játékkal", Márton: "Nem vagyok feladós típus" – edzői értékelések

A 29. forduló pénteki játéknapján egy mérkőzést rendeztek - így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Nyikes Zoltán 2022. április 22., péntek 23:15
A 29. forduló pénteki játéknapján egy mérkőzést rendeztek - így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. április 22., péntek 23:15

MTK Budapest–Mezőkövesd Zsóry FC 0-4

A mérkőzésről itt olvashatsz bővebben!

Márton Gábor (MTK): – Nagyon minimális esélyünk van már csak ebben a helyzetben. Nehezen éltem meg ezt a 90. percet. Hogyan is élném meg, amikor kitömtek minket? Azért vártam a cserékkel, mert csupa fiatal játékosunk van, valaki pedig betegségből jött vissza, tehát nyilván megvolt rá az okom, nem azért, mert nem volt kedvem, hanem mert tudom, melyik játékos milyen állapotban van, mit várhatunk tőle. Mindig megvannak az indokok. Előfordul olyan a fociban, mint Sluka szabálytalansága, előtte volt ellenünk is egy, ott csak ejnye-bejnye volt. (M4 Sport)

A vezetőedző a sajtótájékoztatón az alábbiakkal egészítette ki mondanivalóját.

– Gratulálunk a Mezőkövesdnek. Sajnos úgy tűnik, bármit csinálunk, nem tudunk betalálni, az ellenfél pedig rendre az első lehetőségét gólra váltja. Az, hogy épp hogyan állítom össze a csapatot, sok mindentől függ: vannak sérültek, vagy akik sérülésből jönnek vissza, szeretnénk fiataloknak is lehetőséget adni, meg az ellenfélre speciálisan is készülni. Sajnos az esélyeink minimálisra csökkentek. Ez egy utolsó lehetőség volt, hogy lőtávolba kerüljünk - nem sikerült, így nagyon nehéz a helyzetünk. Azért jöttem ide, hogy segítsek, máshol sikerült, egy ilyen nagy klubnál sajnos a jelek szerint nem, de nem vagyok feladós típus, mindenki azért dolgozik, hogy próbáljuk kihozni a maximumot a helyzetből. (mtkbudapest.hu)

Supka Attila (Kövesd): – Azt gondolom, hogy amiért jöttünk, azt elértük. Ez a mérkőzés nagyon fontos volt, mivel így már 11 pont az előnyünk az MTK-val szemben. Úgy gondolom, hogy a következő 4 mérkőzésen elég pontot fogunk szerezni a bennmaradáshoz. A mérkőzéssel kapcsolatban azt gondolom, hogy jól működtek az átadásaink, be tudtunk kerülni az ellenfél védelme mögé, viszont volt olyan időszak a találkozón, amikor nem voltam elégedett a játékkal. A szünetre kétgólos előnnyel mentünk, de a félidőben azt kértem a srácoktól, hogy továbbra is agresszívan játszanak. A négy gólunk ellenére úgy gondolom, hogy ezen kívül is lőhettünk volna még 2-3 gólt. (mezokovesdzsory.hu)

Olvastad már?
A Barcelona a ligán belülről venne válogatott játékost, a Dortmund megegyezett Haaland utódjával – külföldi körkép
A legfontosabb és legérdekesebb pénteki hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Külföldi körkép.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
A Sportál Németországból származó értesülése szerint a korábban a magyar válogatottat is vezető Bernd Storck veszi át a Sepsiszentgyörgy irányítását.
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Tovább az összes átigazoláshoz