Fotó: mtkbudapest.hu/Zádor Péter

NB I: Pintér Attiláék megvették az MTK egyik játékosát - hivatalos

A 26 éves futballista, Cseke Benjámin játékjogát megvásárolta a Mezőkövesd Zsóry FC, amely hároméves szerződést kötött a játékossal.
Nyikes Zoltán 2021. május 31., hétfő 20:12
Fotó: mtkbudapest.hu/Zádor Péter
A 26 éves futballista, Cseke Benjámin játékjogát megvásárolta a Mezőkövesd Zsóry FC, amely hároméves szerződést kötött a játékossal.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. május 31., hétfő 20:12

Távozik az MTK Budapest labdarúgócsapatától Cseke Benjámin, akit átigazolási díj fejében kivásárolt szerződéséből a Mezőkövesd Zsóry FC - jelentette be hétfő este a fővárosi klub.

A borsodi klub a közleményében hozzátette, hogy a korábbi utánpótlás-válogatott középpályás hároméves szerződést írt alá új csapatánál.

A 26 éves középpályás 2019 nyarán csatlakozott az MTK-hoz, ahol az elmúlt két évben az NB II-ben, majd az NB I-ben összesen 46 bajnokin játszott, összesen 4 gólt szerzett. Cseke korábban megfordult Pakson, Újpesten és a Vasasnál is.

Olvastad már?
Eldőlt, hogy ki váltja Schindlert a Vasas kispadján
Honlapunk információi szerint eldőlt, hogy Kuttor Attila veszi át a vasárnap távozott Schindler Szabolcs helyét az NB II-es Vasasnál.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz