Fotó: mtkbudapest.hu

Márton a gólerős támadó új posztjáról: "Aki tud futballozni, az mindenhol tud futballozni" - edzői várakozások

Pénteken az MTK-ZTE összecsapással veszi kezdetét az NB I 19. fordulója - ezt várja a két csapat vezetőedzője.
Nyikes Zoltán 2022. február 4., péntek 16:35
Fotó: mtkbudapest.hu
Pénteken az MTK-ZTE összecsapással veszi kezdetét az NB I 19. fordulója - ezt várja a két csapat vezetőedzője.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. február 4., péntek 16:35

MTK Budapest–Zalaegerszegi TE FC (20.00)

Márton Gábor (MTK): –  A helyzetkihasználásban kell fejlődnünk, Mezőkövesden megvoltak a lehetőségeink, akár rögzített helyzetből, akár akcióból. Elsőre nem volt rossz, több volt a meccsben, nyernünk kellett volna. Aki tud futballozni, az mindenhol tud futballozni, Miovski elmondta, hogy játszott már a balszélen. Egy gólerős játékosról beszélünk, az ember próbálja azokat a labdarúgókat egyszerre fent tartani, akik veszélyt jelentenek a kapura, de nekem elsősorban arra kell figyelnem, hogy a csapat ettől még jól működjön és stabil legyen. Nyilván egy kicsit idegen poszt volt neki, de ennek ellenére megvoltak a lehetőségei a gólszerzésre. Nagyon hosszú időt nem töltöttem el Zalaegerszegen, viszont az a pár hónap mindig is emlékezetes marad. Amit ott a csapattól és a szurkolóktól kaptam, azt az ember nem felejti el, főleg a mai világban. Ahol ennyire szerették és elismerték az embert, az mindig megmarad. De az a múlt, ez pedig a jelen, nekem az a dolgom, hogy az MTK-t győzelemre vezessem és bent tartsam az élvonalban. Az érzelmes dolgok mellett nekem most ez a fontosabb. (mtkbudapest.hu)

Waltner Róbert (ZTE): – Visszanézve a Paks elleni találkozónkat, sajnálhatjuk, hogy nem sikerült ponttal hazatérni, sőt, akár a győzelem is benne volta játékban. De láttuk például azt is, hogy az első paksi gólt nem előzte meg szabálytalanság… Az MTK otthonában a célunk nem változik: meg akarjuk nyerni a mérkőzést, de persze tudjuk, hogy ez nehéz feladat. Továbbra is lesznek hiányzóink, de szeretném, ha sikerülne pontot szerezni. (zaol.hu)

Olvastad már?
Az NB I egyik legjobb légiósa volt, most a Honvéd és a Vidi is kiszemelhette - sajtóhír
Lengyel sajtóhírek szerint a két magyar csapat mellett a Wisla Kraków is kiszemelte az Újpesttel Magyar Kupát nyert védőt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz