MTK

Az MTK 18 éves tehetsége ikonikus társakkal játszhat: „Jól mutat a tabella, de van még feljebb”

Ahogy az MTK, úgy Schäfer András is kiváló őszt produkált. A fiatal középpályás abban bízik, hogy a csapat tavasszal még az eddiginél is jobb teljesítményre lesz képes.
Privacsek András 2018. január 2., kedd 16:28
Ahogy az MTK, úgy Schäfer András is kiváló őszt produkált. A fiatal középpályás abban bízik, hogy a csapat tavasszal még az eddiginél is jobb teljesítményre lesz képes.
Szerző: Privacsek András 2018. január 2., kedd 16:28

Schäfer András valósággal berobbant az MTK-ba.  A fiatal középpályás elmondta, melyik meccsekre emlékszik vissza a legszívesebben

 - Számomra ikonikus játékosokkal készülhetek együtt hétről-hétre, akik mindenben segítik a fiatalok beilleszkedését – kezdte a játékos az mtkbudapest.hu-nak. - A Nyíregyháza elleni hazai találkozónkkal kezdeném, ahol rangadóhoz méltó teljesítményt nyújtottunk. Számomra végül pozitív emlék a kisvárdai meccsünk, ahol bár kikaptunk, nagyon együtt volt a csapat. Nyilván volt bennünk hiányérzet, hiszen a nagy mezőnyfölény ellenére sem tudtunk feléjük kerekedni, de inspiráló volt átélni, ahogy az utolsó pillanatokig küzdöttünk a gólért és egymásért a rossz minőségű pályán. A Gyirmót elleni kupameccsünk is kicsit ilyesmi volt. Nagyon gyengén játszottunk, de a bekapott gól után észhez tértünk, mindenki meg akarta nyerni a találkozót, ami végül meghozta a sikert.

Az MTK 5 pontos előnnyel vezeti az NB II-es tabellát a Kisvárda előtt.

- Tényleg jól mutat a tabella, de én úgy látom, tudunk még fejlődni. Tavasszal például fontos lesz, hogy hamarabb le tudjuk zárni a meccseinket. Ott volt például a Győr elleni mérkőzésünk, ahol 4-5 ziccerünk volt a vezető gólunk után, azok kimaradtak, és ez végül megbosszulta magát. Ilyen hibába például nem szeretnénk esni az idény második felében.

Honlapunk korábban bővebben is foglalkozott a fiatal játékossal: "Néha rálépek Torghelle bokájára” – berobbant az MTK nagy tehetsége

A 18 éves játékos ősszel három gólt szerzett az MTK-ban, íme Schäfer első találata:

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz