Vidi: Panaszai voltak, megműtötték az egygólos támadót

A MOL Fehérvár FC szélsője, Evandro térdpanaszokkal bajlódott, így elkerülhetetlen volt a műtéti beavatkozás.
Csakfoci Admin 2020. november 9., hétfő 17:17
A MOL Fehérvár FC szélsője, Evandro térdpanaszokkal bajlódott, így elkerülhetetlen volt a műtéti beavatkozás.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. november 9., hétfő 17:17

Evandro július közepén igazolt a MOL Fehérvár FC-hez, az elmúlt négy hónapban az NB I-ben összesen hét bajnokin játszott, egy gólt szerzett ugyanennyi gólpasszt jegyzett a fehérváriak színeiben, amely 10 forduló elteltével négy ponttal lemaradva, 16 ponttal úgy áll a negyedik helyen a bajnokságban, hogy a legnagyobb riválisuk, a Ferencváros egy meccsel kevesebbet játszott.

A klubhonlap beszámolója szerint a 23 éves brazil balszélső térdműtéten esett át pénteken, és kérdéses, pontosan mennyit kell kihagynia. Állapotáról Dr. Kovács Tibor nyilatkozott.

- Ahogy az a hasonló esetekben lenni szokott, ezúttal is képalkotó vizsgálatra került sor, amely gyűrűporc-sérülést diagnosztizált, emiatt artroszkópos beavatkozás mellett döntöttünk, mely pénteken meg is történt. A következő napokban konzultálunk a beavatkozást végző orvossal, utána tudjuk meghatározni a rehabilitáció időtartamát - mondta a Vidi csapatorvosa a molfehervarfc.hu-nak.

Olvastad már?
Vidi: Friss információk a műtéten átesett magyar válogatott játékosról
Sikeres műtéten esett át Kovácsik Ádám, a MOL Fehérvár FC magyar válogatott kapusa.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz