Fotó: gazetasi.al

Vidi: Nem merült fel a klubbal összeboronált játékos szerződtetése

Albán lapinformáció szerint a Vidi szemet vetett a koszovói középpályásra, akit azonban egyelőre nem engedne el ingyen a csapata. Úgy tudjuk azonban, hogy a Vidinél egyáltalán nincs tervben a középpályás megszerzése.
Nyikes Zoltán 2021. február 5., péntek 14:55
Fotó: gazetasi.al
Albán lapinformáció szerint a Vidi szemet vetett a koszovói középpályásra, akit azonban egyelőre nem engedne el ingyen a csapata. Úgy tudjuk azonban, hogy a Vidinél egyáltalán nincs tervben a középpályás megszerzése.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. február 5., péntek 14:55

A Panorama Sport értesülései szerint a MOL Fehérvár FC érdeklődik az albán élvonalbeli FK Partizani középső középpályása, Ron Broja iránt. A lap úgy tudja, hogy az egyszeres koszovói válogatott játékos is szívesen szerződne a magyar csapathoz, ám a két klub egyelőre nem tudott megegyezni.

Honlapunk értesülései szerint a kint leírtakkal szemben egyáltalán nem merült fel a fehérváriaknál Broja megszerzése. Úgy tudjuk, hogy az említett játékos még a kiszemeltek listájára sem került fel.

Broja szerződése nyáron jár le a Partizaninál.  Az eredeti cikk azt állította, hogy a Vidi már a téli átigazolási szezonban ingyen szerezte volna meg a játékost, erről azonban az albán klub hallani sem akart, ám mivel Broja megszerzése semmilyen formában nem merült fel, ezért a Panorama által közölt információknak - amelyet honlapunk is szemlézett - nincs valóságalapjuk.

A Transfermarkt által 300 ezer eurós piaci értékre becsült Broja a koszovói Trepcánál kezdte pályafutását, majd 19 évesen a belga Gent U21-es csapatához került, ahonnan kölcsönadták a belga másodosztályú KMSK Deinzének. Broja végül nem mutatkozott be a Jupiler League-ben, és ezt követően újra a Trepcához, majd az északmacedón FC Shkupihoz került a Partizani előttt.

Olvastad már?
NB I: Gólt lőtt a BL-elődöntős ellen, most a Vidi szerződtetheti
A csakfoci.hu információi szerint minden bizonnyal a MOL Fehérvár FC-ben folytatja pályafutását Samy Bourard, a holland élvonalbeli ADO Den Haag támadó középpályása.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz