A csakfoci.hu értesülései szerint a Márton Gábor által irányított MOL Fehérvár FC Hollandiából erősítheti meg a középpályát a téli átigazolási időszak utolsó előtti hetében.

Úgy tudjuk, jó esély mutatkozik arra, hogy

a holland élvonalbeli ADO Den Haag belga-marokkói 24 éves támadó középpályása, Samy Bourard a Vidihez szerződjön.

A Transfermarkt által 400 ezer euróra taksált Bourard a belga RFC Liegében kezdte a pályafutását, majd a Visetoishoz került, innen pedig az Anderlechthez vezetett az útja, ahol sorra végigjárta a korosztályos csapatokat. 2016-ban a Sint-Truiden, két évvel később a holland másodosztályú FC Eindhoven szerződtette. Jelenleg 2020 júliusa óta az ADO Den Haag-ot erősíti, ahol az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve 19 tétmeccsen 3 gólt lőtt – köztük a 2018/19-es idényben a BL-elődöntőig menetelő Ajax kapuját is bevette – és egy gólpasszt jegyzett.

Bourard lesz a Vidi harmadik téli igazolása Dárdai Palkó és Tordai Árpád után.

A játékossal kapcsolatban a napokban az Omroep West újságírója, Jim van der Deijl megjegyezte: Bourardot még szerződés köti az ADO Den Haaghoz, azonban ezen a héten nem vett részt az edzéseken, és meglehetősen biztosra írja, Magyarországon van, hogy véglegesítse az átigazolását – csapatnevet viszont nem említett.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS: