A Vidi megerősítette: több eddigi kulcsjátékost is kitettek a keretből, új edző is érkezett - hivatalos

Összesen öt labdarúgó nem csatlakozhatott a felkészülést megkezdő élvonalbeli kerethez, nekik a második együttessel kell megkezdniük a munkát.
Budai László 2018. január 10., szerda 13:47
Összesen öt labdarúgó nem csatlakozhatott a felkészülést megkezdő élvonalbeli kerethez, nekik a második együttessel kell megkezdniük a munkát.
Szerző: Budai László 2018. január 10., szerda 13:47

Amit kedden a csakfoci.hu előre jelzett, szerdán hivatalossá vált: a Videoton több őszi alapemberét is a második csapathoz küldte. A klub beszámolója szerint Ezekiel Henty, Suljic Asmir, Barczi Dávid, Fejes András és Szolnoki Roland sem vehetett részt a felkészülést ma megkezdő első keret orvosi vizsgálatain.

Mind az öt labdarúgó a Vidi II NB III-as csapatával kezdi el az edzéseket a jövő héten. Az okokról ebben a cikkünkben részletesen is írtunk.

Felkerült azonban az élvonalbeli kerethez két játékos, Réti Patrik és Elvir Hadzic. Utóbbi a szintén a Videotonban játszó Anel Hadzic testvére.

A fehérváriak szintén bejelentették, hogy Simek Péter visszatért a klubhoz, és januártól az U17-es csapat vezetőedzőjeként dolgozik a Vidi utánpótlásában. Toldi Gábor pedig az NB III-as és az U19-es csapat mellett dolgozik tovább. Így változik tehát az utánpótlás helyzete azok után, hogy kedden Pető Tamás és Csucsánszky Zoltán is távozott. a klubtól

Olvastad már?
Megvan, melyik klub veheti meg Suljicot – magyar csapattárs várja
Asmir Suljicot értékesíthetik a fehérváriak, úgy tudjuk, szomszédos országból vinné őt egy klub.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz