Vidi-búcsú az EL-től: "Katasztrofális volt, amit a második félidőben műveltünk"

Loic Nego szerint az első félidőben eldönthették volna a Standard Liége elleni EL-playoff meccset.
Dudás Gábor 2020. október 2., péntek 10:00
Loic Nego szerint az első félidőben eldönthették volna a Standard Liége elleni EL-playoff meccset.
Szerző: Dudás Gábor 2020. október 2., péntek 10:00

Mint ismeretes, a MOL Fehérvár már a 10. percben vezetést szerzett a Standard Liege otthonában, de a második félidőben a hazaiak - többek között két büntetőnek is köszönhetően - megfordították a mérkőzést, és 3-1-s sikerükkel az Európa Liga csoportkörébe jutottak.

A Vidi két játékosa is értékelte a csütörtök este történteket. (Márton Gábor vezetőedző nyilatkozata itt olvasható!)

Loic Nego: - Nagyon csalódott vagyok a vereség miatt. Amit a második félidőben műveltünk, az katasztrofális volt. Óriási hibákat követtünk el. Pedig az első játékrész szinte tökéletesen sikerült. Ott akár el is dönthettük volna a mérkőzést, de nem tettük meg (dhnet.be)

Hangya Szilveszter: - Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben domináltuk a játékot, több lehetőséget is kidolgoztunk, az egyiket pedig gólra váltottuk. Többször is jó ütemben vezethettük az ellenfélre a labdát, hogyha egy kicsit nyugodtabban játszunk, akkor több helyzetet is kialakíthattunk volna. A második félidő szöges ellentéte volt az elsőnek, nem nagyon találtuk a labdát, kissé kapkodó lett a játékunk. Az első bekapott gól után nem tudtuk újra felszívni magunkat és a tizenegyesek után sem sikerült visszajönnünk a mérkőzésbe. Összességében azt gondolom, hogy szép eredményt értünk el azzal, hogy idáig eljutottunk az EL-selejtezők során. Az ember bánatos ilyenkor, mert nem sikerült bejutnunk a csoportkörbe, de biztos vagyok benne, hogy jövőre ismét előttünk lesz a lehetőség, hogy főtáblára jussunk valamelyik európai kupasorozatban (molfehervarfc.hu)

Olvastad már?
Hihetetlen végjáték a Milan EL-meccsén: 122. perces gól, 24 büntető és kapusdráma - videó, eredmények
Ez történt csütörtökön, az EL playoff-körében, itt vannak a továbbjutók.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz