Ügynöke szerint biztosan visszatér Oroszországba a Vidi korábbi edzője

A Fehérvár korábbi trénere, Marko Nikolics minden bizonnyal visszatér Oroszországba – állítja menedzsere, Dejan Joksimovic.
Póczik Dávid 2022. május 7., szombat 13:00
A Fehérvár korábbi trénere, Marko Nikolics minden bizonnyal visszatér Oroszországba – állítja menedzsere, Dejan Joksimovic.
Szerző: Póczik Dávid 2022. május 7., szombat 13:00

A MOL Fehérvár FC korábbi vezetőedzője, a szerb Marko Nikolics tavaly októberben távozott az orosz bajnokságban szereplő Lokomotiv Moszkva kispadjáról, miután - sajtóhírek szerint - nem egyeztek nézetei a klub új vezetésével. A 42 éves tréner ügynöke azonban száz százalékig biztos abban, hogy Nikolics visszatér Oroszországba - írja a sportklub.rs.

- Markonak nincs ellenérzése a Lokomotiv Moszkvával szemben, a sportban az ilyesmi előfordul. Nem egyeztek a nézetei a klub új, német vezetőivel. Nikolics győztes mentalitású, a bajnoki címért akart harcolni, nem pedig az ötödik vagy hatodik helyért – mondta Joksimovic.

Nikolics 2021-ben Orosz Kupát is nyert a Lokomotiv csapatával, menesztése óta többen is érdeklődtek a szolgálatai iránt.

- Még nem döntött az új csapata mellett. Május 15-én kell döntenie, de száz százalék, hogy visszatér Oroszországba. Most azonban Oroszországot felfüggesztették az európai kupasorozatoktól és ez az edzők számára is súlyosbító tényező. Meglátjuk mi lesz a jövőben, biztos vagyok benne, hogy Marko újra az orosz Premier League-ben fog dolgozni. Talán nem most, de egy-két év múlva – fogalmazott Joksimovic.

Edzői karrierje során Nikolics a Partizan, a Vojvodina, a Rad, az Olimpija Ljubljana és a Videoton kispadján is ült, 2020 májusától 2021 októberéig dolgozott a Lokomotivnál.

Olvastad már?
Fradi: Jól bevált piacról érkezhet gólerős középpályás - sajtóhír
Svédországban azt írják, hogy a Kalmar támadó középpályásáról folytat tárgyalásokat az FTC. Honlapunk is úgy értesült, hogy valóban ajánlatot tett a bajnokcsapat Oliver Bergért.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Fortune Bassey
Cseh sajtóhírek szerint norvég vagy georgiai csapatba kerülhet Fortune Bassey, a Ferencváros 24 éves támadója.
Debreceni VSC
Szécsi Márk
Az NB I-ben szereplő Debreceni VSC 2025-ig meghosszabbította Szécsi Márk szerződését.
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz