Fotó: molfehervarfc.hu

Petrjak szerint a Vidi már túl van a nehezén: "A tavaszunk inkább a sikereinkről, semmint a kudarcainkról szól majd"

Az ukrán szélső érzi azt a fehérvári csapaton, hogy képesek lehetnek egy nagyon jó tavaszi szezont produkálni.
Nyikes Zoltán 2021. december 29., szerda 13:07
Fotó: molfehervarfc.hu
Az ukrán szélső érzi azt a fehérvári csapaton, hogy képesek lehetnek egy nagyon jó tavaszi szezont produkálni.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. december 29., szerda 13:07

A MOL Fehérvár FC ukrán szélsője, Ivan Petrjak abban bízik, hogy egy jó felkészülés után sikeres tavasz vár majd a csapatra.

– Összességében csalódásként éltem meg az elmúlt fél évet, többször is előfordult, hogy nem játszottunk olyan jól egy-egy meccsen, mint amire képesek lennénk – kezdte Petrjak a klubhonlapnak adott nyilatkozatát. – Aztán volt egy olyan időszak, amikor sérülések és betegségek nehezítették a csapat életét, viszont ami pozitívum, hogy a szezon végére sikerült túllendülnünk a hullámvölgyön és fontos győzelmekkel felkapaszkodtunk az élmezőnyhöz. A saját teljesítményemet sosem szeretem külön értékelni, a futball csapatjáték, így csak a csapat teljesítményét van értelme értékelni.

A szélső hozzátette, nagyon fontos, hogy most a rövid téli szünet alatt mindenki pihenje ki magát és töltődjön fel a családja körében energiával, hiszen január elején elkezdődik a téli felkészülés és alig több, mint egy hónap múlva már ismét tétmeccs vár a Vidire.

– Érzem magunkban azt, hogy képesek lehetünk egy nagyon jó tavaszi szezont produkálni. Minden csapat életében lesznek hullámvölgyek, remélhetőleg mi a nehezén már túl vagyunk, a tavaszunk pedig inkább a sikereinkről, semmint a kudarcainkról szól majd – mondta bizakodva Petrjak.

Olvastad már?
A Vidi kiszemeltjéről nyilatkoztak hazájában: "Nem tudom, marad-e a szurkolói balhé után" - reagált az érintett is
Azeri sajtóhírek szerint Mahir Emreli, a Legia Varsó azeri csatára a MOL Fehérvár FC-ben folytathatja pályafutását. A Vidi kiszemeltjéről a korábban több lengyel csapatban is játszó kapus nyilatkozott, valamint az ügyben most megszólalt az érintett játékos is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz