Márton: "Ez már tényleg frusztráló, kellene egy varázsló", Feczkó: "Akkor leszünk jó csapat, ha mi is ezt fogjuk csinálni" - edzői értékelések

Így látta a két szakvezető, Márton Gábor és Feczkó Tamás a vasárnapi MOL Fehérvár-DVTK bajnokit (3-0) az OTP Bank Liga 11. fordulójában.
Dudás Gábor 2020. november 22., vasárnap 20:29
Így látta a két szakvezető, Márton Gábor és Feczkó Tamás a vasárnapi MOL Fehérvár-DVTK bajnokit (3-0) az OTP Bank Liga 11. fordulójában.
Szerző: Dudás Gábor 2020. november 22., vasárnap 20:29

Márton Gábor (MOL Fehérvár): - Egyszerűen már tényleg frusztráló, annyi helyzetet dolgozunk, hogy hihetetlen. Kellene valami varázsló, vagy nem tudom...jól játszott a csapat, bár a második félidő elején volt egy kis "rotty", de azért egy-két játékos nem volt olyan edzettségi állapotban, sérülésből, a válogatottól jött vissza, satöbbi. Azért voltam ideges, mert kezdett egy kis déjá vu érzésem lenni a kihagyott helyzetek miatt, hogy "puff, puff", aztán az ellenfél majd bever egyet. Szerencsére ez most nem így történt, de azért a Diósgyőrnek volt egy-két gólszerzési lehetősége a második félidőben, amik aztán kimaradtak. Mi pedig már az első félidőben is lezárhattuk volna akár a mérkőzést, lehetett volna 2-3 gólos is az előnyünk. Az viszont nagyon pozitív, hogy nem kaptunk végre gólt. 

Feczkó Tamás (DVTK): - Az első félidőben a Vidi teljesen ránk erőltette az akaratát, nem tudtunk jól kijönni a labdaszerzéseinkből, nagyon gyorsan elpasszolgattuk a labdákat. Nem tudatos volt ez a játék, hanem az ellenfél akarta érvényesült.  A második félidőben a labdabirtoklásunk az ellenfél térfelén és a középső zónában is jó volt, volt két labdánk az 1-1-hez, kockáztattunk is a végén, de a Vidi kontrái ma nagyon ültek. Magabiztos győzelmet arattak. 1-0-nál azért két ilyen helyzetből...a Vidi ilyenből két gólt szokott rúgni, akkor leszünk jó csapat, ha mi is ezt fogjuk csinálni. (M4 Sport)

OTP Bank Liga, 11. forduló:

MOL Fehérvár – DVTK 3-0 (Nikolics 36., Zivzivadze 80., Petrjak 91. – 11-esből)

A meccs krónikája percről percre itt!Beszámoló és videók itt! 

Fehérvár: Rockov – Musliu, Stopira, Fiola – Bolla, Nego, Alef (Rus, 84.), Houri, Funsho – Nikolics (Hangya, 71.), Zivzivadze (Petrjak, 84.)

DVTK: Danilović – Szűcs K., Karan, Hegedűs J. – Shestakov, Márkvárt, Max (Iszlai, 84.), Memolla (Vági, 68.) – Dražić, Ivanovski (Makrai, 84.), Grozav (Hasani, 68.)

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz