Hatalmas összegű fizetésre mondott nemet a korábbi Vidi-edző – innen volt ajánlata

Marko Nikolic egy anyagilag kedvező ajánlatot utasított vissza a közelmúltban, amiről Varga Sándor FIFA-licences játékosügynök nyilatkozott.
Csakfoci Admin 2020. május 13., szerda 14:14
Marko Nikolic egy anyagilag kedvező ajánlatot utasított vissza a közelmúltban, amiről Varga Sándor FIFA-licences játékosügynök nyilatkozott.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. május 13., szerda 14:14

Szerbia és környéke - ezek voltak Marko Nikolic edzői pályafutásának korábbi állomásai. Nagy kihívást jelenthet a 40 éves szakembernek a Lokomotiv Moszkva kispadja, miután egybehangzó orosz sajtóhírek szerint Yuri Semint váltja a vezetőedzői poszton. Bár még ki sem nevezték a Vidi volt trénerét, rögtön heves támadást intézett ellene Andrej Csernyisov, korábbi orosz válogatott védő és edző.

Nemrégiben egyes sajtóorgánumok már a moszkvai fizetését is tudni vélték, ám a FIFA-licences játékosügynök, Varga Sándor újabb érdekességet árult el a szerbiai Mozzartsportnak. Elmondta,

a közelmúltban egy rendkívül jól jövedelmező szaúd-arábiai ajánlatot utasított vissza Marko Nikolic.

A klub nevét és a pontos összeget nem árulta el.

- Tény, hogy tavaly a Ferencváros a Videotont megelőzve lett bajnok, de ez nem von le semmit az érdemeiből, mert egy jó edzőről van szó. Személyesen ismerem, néhány ember helyesen mondja róla, hogy a futball megszállottja. Engedje meg, hogy eláruljak egy kis titkot: szaúd-arábiai csapatok akarták őt, de Marko visszautasította a hatalmas összeget, amit kínáltak neki. Azt mondta, számára nem a pénz az elsődleges, nem lát perspektívát a Közel-Keleten, ez is mutatja, mennyire karakteres edző - fogalmazott az ügynök.

Hozzátette, Nikolic nagyon jó hírnévre tett szert azzal, hogy Magyarországon a Vidivel bajnok és kupagyőztes lett. A Chelsea ellen 1-0-ra elveszített EL-meccs kapcsán kivívta több független szakértő elismerését, mondván a magyarok taktikailag nagyszerűen játszottak. Még az angolok korábbi sztárfutballistája, Gary Lineker is megdicsérte.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz