Ha leváltják a vezetőket, Lazovicsból valóban sportigazgató lehet a Partizannál – sajtóhír

Szerb sajtóértesülések szerint a MOL Vidi FC nemrég visszavonult játékosa, Danko Lazovics lehet a Partizan Belgrád következő sportigazgatója.
Csakfoci Admin 2018. október 2., kedd 15:53
Szerb sajtóértesülések szerint a MOL Vidi FC nemrég visszavonult játékosa, Danko Lazovics lehet a Partizan Belgrád következő sportigazgatója.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. október 2., kedd 15:53

A Partizanov vesnik azt az információt kapta, a MOL Vidi szeptember elején visszavonult szerb támadójáról, Danko Lazovicsról, hogy egy esetleges elnökváltás esetén ő tölthetné be a sportigazgatói pozíciót a Partizan Belgrad csapatánál.

A szerb csapat elnöki székét a Szerb labdarúgó-szövetség alelnöke, Nenad Bjekovics szeretné visszaszerezni. A korábban játékosként és edzőként is a Partizan kötelékébe tartozó Bjekovics korábban 1990 és 2007 közt volt a klub vezetője, sajtóértesülések szerint pedig szívesen látná a korábban Belgrádban is futballozó Lazovicsot.

A korábban Dzsudzsák Balázzsal is együtt játszó szerb alig egy hete búcsúzott el a MOL Vidi stábjától és játékosaitól, de – ahogy arról mi is beszámoltunk - az ezt megelőző hivatalos szerződésbontás idején is lehetett már hallani a szerb rekordbajnok közeledéséről.

A Partizanov vesnik műsorvezetője, Željko Pantić azt állítja, hogy már maga a felajánlás is megtörtént és ez is hatással lehetett arra, hogy a játékos ilyen hirtelen bejelentette visszavonulását azután, hogy a fehérvári csapatával elváltak útjaik.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Igaznak bizonyultak a horvát sajtóhírek, a korábbi magyar válogatott játékos elismerte, hogy távozik a Hajduk Splittől.
NB I
Iván Alex
Holland, belga és magyar élvonalbeli csapat is érdeklődik Iván Alex, a Spartak Trnava játékosa iránt, akinek nemrég járt le a szerződése a szlovák élvonalban szereplő gárdánál - számolt be a hírről a kisalfold.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz